x

Memo tužio &#34Pink&#34!

Nakon Jelene Golubović, koja je zbog neisplaćenog honorara za pobjedu u rijalitiju „Farma“ isprozivala čelnike Televizije „Pink“, i bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac podnio je tužbu protiv ove medijske kuće jer nisu ispoštovali ugovor da mu se kao pobjedniku „Farme četiri“ uplati na račun 50.000 eura, saznaje „Alo“ od dobro obaviještenog izvora.

- Iako se rijaliti šou „Farma 4“ završio u junu prošle godine, tadašnjem pobjedniku Memi još uvek nije uplaćen novac - kaže naš izvor i nastavlja:


- Nakon višemjesečnog ćutanja i čekanja na nagradu, Memi je dozlogrdilo, pa je krajem aprila angažovao advokata iz Beograda Dejana Alagića, koji je tužio Televiziju „Pink“ zbog nepoštovanja ugovora. S obzirom na to da je poznatog slikara za rijaliti šou „Farma“ predložila direktorka bosanske Televizije „Pink“, on nije ni imao potrebu da traži svoj novac od Željka i Milice Mitrović, jer se sa njima nije ni dogovarao. U nekoliko navrata obećano mu je da će dobiti novac, ali je od 50.000 eura zasada dobio samo 10.000, što je nedopustivo za bilo koga, a pogotovo za „Pink“, koji je vodeća medijska kuća u regionu - završava naš izvor.

Kako saznajemo, prvo ročište održaće se uskoro, i to u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, kada će biti saslušane obje strane.


Kako bismo provjerili istnitost ove priče, pozvali smo Haljevca, koji nije želio ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja.

- Ne želim da komentarišem ništa - rekao je kratko poznati Sarajlija i prekinuo vezu.

Podsjećanja radi, ovo nije prvi slučaj da pomenuta medijska kuća ne isplaćuje honorare učesnicima rijaliti šou programa koje su emitovali na svojoj frekvenciji, ali se rijetko ko usudio da se oglasi tim povodom u javnosti.
 
Izvor:Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.