x

Mensur Bajramović: Svjesni smo važnosti utakmice sa Slobodom!

KK Spars u srijedu protiv KK Sloboda igra utakmicu Kupa BiH, a tim povodom su svoja očekivanja otkrili trener sarajevskog tima Mensur Bajramović i košarkaš Edin Atić.

``Istina je da smo imali jako naporan tempo u prethodnih desetak dana, ali umor ne bi smio da nam pravi problem. Moramo se adaptirati na to da igramo utakmice svaka tri dana. Utakmica sa Slobodom je jako važna za nas, igra se po nokaut sistemu i pobjeda nas uvodi na final four Kupa BiH. Mi smo toga jako dobro svjesni i dobro smo analizirali šta smo do sada uradili, kao i prethodnu utakmicu sa Slobodom, kada smo izgubili na domaćem terenu. Očekujem da sutrašnjem meču pristupimo dosta ozbiljnije i zabilježimo pobjedu``, izjavio je Bajramović.

Atić očekuje pobjedu protiv Slobode.

``Sparsi uvijek imaju visoke ambicije i u svaku utakmicu ulaze sa namjerom da pobjede, pa će tako biti i sutra. Svakako, želimo popraviti i loš utisak koji smo ostavili u Trebinju. Odmorili smo se, smanjili malo intezitet treninga, ali ipak dobro radili. Vjerujem u pobjedu svog tima, jer smo dosta pričali i analizirali greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. Naša želja je plasman na završnicu Kupa BiH i ja sam vjerujem da to možemo i hoćemo ostvariti``, jasan je bio Atić.

 

 

Izvor:klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.