x

Mercedes CLA Shooting Brake – radnik i šminker!

Mercedes već neko vrijeme u svojoj ponudi vozila ima jedan model, koji je uz zadatak biti lijep dobio i veći korisni faktor, a jedan takav nam dolazi u Shooting brake izvedbi izrasloj na osnovi prekrasnog CLA.

Baš sve ono što je C klasa, to je isto i CLA samo u manjoj mjeri. Ni jedan, ni drugi nikada neće biti prvaci u kategorijama nosivosti i ostalim usporednim brojkama, ali će zato svojem vlasniku ponuditi mjesto među probranima.

 

To mjesto poprilično košta, ali ako želite biti jedinstveni na dobrom ste putu kada se odlučite na model poput ovoga u Shooting Brake izvedbi. Urbani gradski lovci na gradskim špicama svakako će ostaviti traga, a i s ponekom vrećicom viška neće biti problema.

 

Dizelska izvedba u našem SB djelovala je nešto uvjerljivije nego kod C klase, očekivano rekli bismo, ipak je manji automobil. No, osjeti se nešto teži kraj koji ga međutim ne sputava da pokaže odlične mogućnosti kako u gradu, tako i na zavojitim prometnicama.

 

Pogled na kabinu otkriva, logično, sve već viđeno u aktualnoj limuzinskoj CLA izvedbi, a tako i po pitanju prostora. Jednostavnost uporabe fascinira, a ugođaj koji nudi je teško opisiv i u svakom centimetru se vidi posvećenost i velika pažnja proizvođača.

 

Jednostavno, kvaliteta koju krasi Mercedes, a prate je ostala dva člana “svetog trojstva” je za stepenicu viša u odnosu na druge. S guštom bi ponovili shopping i sjeli na kavu na gradskoj špici s pogledom na našeg ljepotana.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.