x

Merimin snježni odmor !

Čim se Merima Džafić vratila sa kratkog odmora koji je provela sa svojim mužem i sa prijateljima, javila nam se kako bi podijelila sa našim čitaocima sve ono što je proživjela kroz odmor  nazvan`` Tri skakaonice``. Naime, u tri dana Merima je obišla tri različite planine i predivno se provela.

Prvi dan su bili na Pavlovici u lovačkom domu te se prepustili čarima netaknute prirode daleko od civilizacije. Posebno su se, kako Merima reče, radovali noćnom skijanju i sankanju. Drugi dan, ova neumorna ekipa posjetila je Rostovo i ponovo su uživali u zimskim radostima. Kasnije su odmorili u prelijepom ambijentu hotela `Rostovo` i Etno sela Babići. Treći dan su rezervirali za Vlašić, te su maksimalno iskoristili dan za skijanje. Iako je nekoliko puta pala, neumorno je nastavljala savladavati velike padine Vlašića.

“Ovo je bilo prvi put nakon dugo vremena da stanem na skije, a i prije su to bili mali početnički pokušaji niz neke blage nizbrdice, a sada sam se usudila i na veći korak i niz strmije staze. Ne žalim što sam se umorila i što sam nekoliko puta pala i nadam se da će biti još slobodnog vremena i još snijega da ponovo odem na Vlašić jer se stvarno čovjek ovdje relaksira i odmori. Nakon povrata u Tuzlu čekaju me ponovo nastupi i obaveze, stres i nerviranje, tako da mi već nedostaje Vlašić i snijeg, jer tamo ni o čemu ne misliš nego samo o tome kako se spustiti bezbijedno niz padinu. Nemaš kad misliti o problemima...”
Na kraju našeg razgovora Merima je dodala da se mnogo raduje slijedećim nastupima, te je dodala da ide tamo gdje je pozove publika željna dobrog derneka.

 ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.