x

Messi promašio čuda, Barca na plus šest, ali izgubila igrača za El Clasico!

Suarez i Paulinho zabili su po dva pogotka, Brazilac oba nakon odbijanaca, Messi čak triput pogodio okvir gola

Barcelona je u posljednjoj utakmici 16. kola španjolskog prvenstva pobijedila Deportivo iz La Corune rezultatom 4:0 te se na taj način odvojila na šest bodova prednosti ispred prvog pratitelja.

Ponos Katalonije, za kojeg je Ivan Rakitić odigrao svih 90 minuta,  prvi puta je zaprijetio u 27. minuti kada je dobar pokušaj Lionela Messija nakon solo prodora zaustavio Ruben.

Samo minutu kasnije nova odlična intervencija golmana Deportiva. Ovaj puta paradom je zaustavio pokušaj Aleixa Vidala.

Pritisak blaugrane ipak je urodio plodom u 29. minuti. Odličnom dugom loptom Iniesta je pronašao Messija koji nesebično poslužuje Suareza. Urugvajac nije imao težak posao te je zakucao loptu u nebranjena vrata.

U razmaku od samo četiri minute dva puta je okvir gola zatresao Lionel Messi.

Argentinac je najprije u 37. minuti krasnim udarcem zatresao gredu da bi četiri minute potom lijepim prizemnim udarcem pogodio desnu stativu.

Srećom po najboljeg igrača Barce, njegov drugi promašaj je pratio Paulinho koji posprema loptu u nebranjena vrata za 2:0.

Početkom drugog dijela sastav Ernesta Valverdea riješava pitanje pobjednika. Sergio Roberto je uposlio Suareza, a on svojim drugim pogotkom odvodi katalonsku momčad na tri razlike.

Messijevi promašaji nastavljaju se u 70. minuti kada Argentinac promašuje penal. Opet mu se na putu do pogotka ispriječila greda.

Ipak, Barcelona je zabila i četvrti pogodak. Jordi Alba lijepim je udarcem pogodio lijevu stativu, a na pravom se mjestu ponovno našao Paulinho pospremivši loptu još jednom u praznu mrežu.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.