x

Mile Kitić obara sve rekorde posjećenosti ! I staro i mlado, uživalo u Galaksisu...

Jedan od najpopularnijih folk pjevača naše estradne scene i bivše ex-yu je svakako nekadašnji član famozne petorke ``JV-a``,  Mile Kitić. Broj nastupa, posjećenost, odnos sa publikom, hitovi, bogata diskografija, profesionalnost, organizacija sve je ono što popularnog pjevača kotira na sam vrh estradnog neba.

Već smo navikli da tamo gdje Mile pjeva tu je pravi haos.Bez konkurencije ruši sve pred sobom, publika ga naprosto obožava.Kao i uvijek, sinoć je u diskoteci ``Galaksis`` napravio sjajan koncert za pamćenje. Svojim hitovima ponovo je oduševio publiku.

 

Novi hit ``kilo dole kilo gore``, osim što je već prešao milionsku posjećenost na youtube kako smo mogli zapaziti odlično je prihvaćen od strane tamošnje publike. Na bini sa pomenutim hitom uz oduševljenje mnogih pridružilo se nekoliko djevojaka, ali i onih malo mlađih koji su dodatno svojim simpatičnim plesom zagrijali atmosferu.

 

Publika je bila prezadovoljna nastupom, tek toliko da dva sata iza ponoći niko nije ni pomišljao da ide kući.Popularni pjevač znao je da zahvali na podršci svima, pa je od srca produžio nastup i tako poklanjao hitove duboko u noć.

 

Dio atmosfere možete pogledati u našoj foto galeriji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.