x

Milica Pavlović ostala bez love, jedva krpi kraj sa krajem!

Milica Pavlović je uspjela da albumom Boginja obori sve rekorde na top listama i zabilježi milionske preglede, ali to nimalo ne utiče ne debljinu njenog novčanika. Napratoiv, pjevačica je u ozbiljnoj novčanoj krizi i jedva krpi kraj sa krajem, piše tabloid Svet. 

- Milica je mnogo para uložila u album, čak i više nego što je imala, pa sada otplaćuje dugove. Hvala Bogu, svakog vikenda radi, skočila joj cijena, ali ipak ne uspijeva da dođe na nulu. Snimala je skupe spotove i sada za ljeto ponovo spremila pjesmu i spot. Ma ona stalno ulaže u karijeru i zato nema novca. A činjenica je i da ne zna da štedi. Ona, recimo, dnevno za taksi da i po sto eura. Ako tako nastavi, uskoro će morati da se vozi gradskim prevozom jer para više nema, otkriva njena drugarica za Svet i dodaje: 

 

- Milica i dalje ima traume od stravičnog udesa koji je preživjela i ne želi da sjedne za volan, ali mi joj stalno pričamo da je došlo vrijeme da prevaziđe strah i da ne može da baca pare na taksi već treba da kupi automobil. Stalno je u pokretu, što po gradu, što van Beograda, i za sve to plaća taksi. Mnog njene koleginice zarađuju lijepo kao ona, ali skupljaju pare za skupa vozila i nekretnine i ne razbacuje se kao Milica na gluposti. Ali izgleda da je rasipnost jača od nje, priča pjevačicina drugarica, a prenosi Svet. 

(Svet/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.