x

Milica Todorović: Miloš nije zbog mene ostavio trudnu!

Pisalo se kako sam otimačica muževa i bukvalno bila razapeta na stub srama. Ušla sam u vezu sa slobodnim čovjekom. Miloš jeste bio u braku, ali razveo se. Upoznali smo se dok je taj proces trajao - iskrena je ona

Slava i uspjeh koje je MIlica Todorović gradila otkako je na pragu tinejdžerskog doba uzela mikrofon u ruke i počela da osvaja publiku, ipak nisu zasjenjene optužbama: ``Milica preotela muža``, ``Pjevačica rasturila brak``... 

 

Činjenica jeste da je njen izabranik, pozorišni reditelj i koreograf Miloš Paunović bio u braku, ali Milici je bilo poznato da je ta zajednica važila samo na papiru. 

 

 - Miloš mi se desio slučajno, nisam to planirala. Ipak, volim kad sam u stabilnoj i harmoničnoj vezi jer me to ispunjava. Naša veza je veoma lijepa - priča ona.

 Zasmetali su joj brojni, negativni komentari o njoj jer, kako reče, nikom nažao ništa nije uradila.

 

 - Ispalo je da sam skupo platila cijenu ljubavi i nije mi bilo svejedno. Nastala je prava španska serija i zato sam izbjegavala da dajem izjave. Ono malo što sam rekla, to je nadograđeno. Koliko god razumijem znatiželju medija, opekla sam se jer sam i ovog puta bila iskrena, što mi je ujedno i mana i vrlina. Pisalo se kako sam otimačica muževa i bukvalno bila razapeta na stub srama. Ušla sam u vezu sa slobodnim čovjekom. Miloš jeste bio u braku, ali razveo se. Upoznali smo se dok je taj proces trajao. Ali eto, to je bio sladak povod za špekulacije - nastavlja pjevačica.

 

 U vezi su od septembra prošle godine.

 - Ne pamtim detalje, ali mogu da kažem kako se susret desio na jednoj večeri salsa plesa.

 

To nije nimalo jednostavna priča. Mislila sam da mi se tako nešto nikada neće desiti. Ali, ne mogu da kažem kako mi se desilo nešto ružno jer nisam nikome ništa otela. Žensko sam i ne bih voljela da se meni tako nešto dogodi, da mi neko preotme muža ili da me partner prevari. Miloš je bio slobodan kada smo se upoznali, ali zvaničan razvod uslijedio je nekoliko mjeseci kasnije - priča Milica.

 Bila je, nastavlja, nemoćna da svima dokaže kako nikome nije otela muža.

 

 - U početku sam plakala jer je sve to bilo daleko od istine. S druge strane, razumijem da ljude zanima privatni život javnih ličnosti. Nije mi bilo svejedno dok sam čitala naslove kako sam bila s njim dok mu je žena bila trudna. Bio je to veliki šok za mene, ali savjest mi je mirna jer znam šta je istina. Nema šta da me izjeda, a to mi je bitno. I Miloš je doživio šok i bilo mu je neshvatljivo što nas prate paparazzi. Miloš je iz nekog drugog svijeta, veliki umjetnik, pozorišni reditelj, koreograf, plesač... Nikada nije imao iskustva sa tabloidima. Smirio se kada je shvatio kako sve to funkcioniše.

 

 Demantira i priče po kojima ona već živi sa momkom.

 - Živim sa sestrom. Nije prerano za taj korak, ali jednostavno je tako. Ni sa prethodnim momkom Radetom nisam bila pod istim krovom, iako sam boravila više kod njega nego u svom stanu. Samo sam s prvim dečkom Nenadom Jovanovićem živjela sve četiri godine, koliko smo bili zajedno.

 

Veliki problemi sa sinusima

- Imam problem sa sinusima i smeta mi i najmanja promjena vremena. Pogotovo zimi kada su temperature ispod nule. Upale su jake, a onda se odraze na pluća i glasne žice.

Zbog brzog ritma života, nijedan virus me ne zaobiđe. Znam da su mi neophodni vitamini i ishrana bazirana na voću, jer ipak je glas moj alat - kaže Milica.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.