x

Milica Todorović o ljubavi, pjesmama i svađama: Nema ništa od moje udaje!

Novi album najesen. Godišnji odmor će provesti u studiju

Kada se prije deset godina Milica Todorović pojavila na šou „Zvezde Granda“ bila je stidna, mala, plava, slatka djevojčica. No, njenom nevinom šarmu ni tada niko nije mogao odoljeti i ona sa svojih 14 godina postaje pobjednica drugog serijala ovako velikog muzičkog šoua.

 

Danas je pred nama strastvena, atraktivna dama koja više ne skriva stidljivo svoj pogled, čvrsto stoji na zemlji i jasno zna šta hoće i želi.

 

Karta više

Pisalo se ovih dana da želi stati na ludi kamen, no prema njenim riječima to se neće desiti.

 

- Još ne razmišljam o udaji, polako. Ništa ne planiram jer znate kako kažu „Ti planiraš a Bog se smije“. Uživamo u ljubavi i zajedničkom životu i to nam je dovoljno. Ovih dana razmišljam samo o novim pjesmama i albumu koji će uskoro izaći – kazala nam je ova vesela djevojka.

 

Nakon velikog uspjeha pjesama “Tri čaše”, “Moje zlato” i “Konačna odluka”, djevojka iz Kruševca odlučila je obradovati publiku novim albumom koji sprema već nekoliko mjeseci. Na novom albumu naći će sepored ove tri pjesme,  naći i pet novih među kojima i duet sa Jelenom Rozgom, koji će ovih dana ugledati svjetlo dana. No, kako ova mlada dama koju bije glas da je perfekcionista, ništa ne prepušta slučaju, ne žuri tako da će izlazak albuma sačekati do početka jeseni.

 

A do tada ona radi punom parom. Za predah i ne zna jer je njen radni kalendar “išaran” za cijelo ljeto. Najviše ovog ljeta nastupa u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori…a za svaki od nastupa se traži karta više.

 

- Presretna sam kada poslije svirke od gostiju čujem da su se fenomenalno proveli i da se raduju već sljedećem nastupu – kaže Mica, koja koliko god da je turneja naporta zbog čestih putovanja i nespavanja, uživa jer je publika ta koja je rehabilitira. A kad ugrabi koji satak, da nekažemo dan-dva slobodna dana između nastupa itekako ih kvalitetno iskoristi…nekad je dovoljna šetnja, nekad odlazak na plažu a ponekad samo da se dobro naspava.

 

A kako je za mnoge ovo vrijeme godišnjih odmora, no ne i za pjevače, pitali smo Milicu kada će ga ona koristiti i hoće li sa svojim dragim otići na neko egzotično putovanje. No, kako nam reče, jedina egzotika joj može biti u studiju.

 

- Na godišnji odmor ću ići krajem avgusta, ali to je samo odmor od nastupa. Najvjerovatnije ću ga provesti u studiju gdje ću završavati pjesme za album koji bi trebalo da izađe u septembru.

 

U deset godina karijere Milica je plovila mirnim vodama. O njoj se samo pisalo u seperlativu i nikada se nije mogla čuti nijedna ružna riječ. No, u posljednje vrijeme mediji je ne maze. Prvo je bila, kako i sama kaže razapeta na križ zbog ljubavi. Za one koji možda i ne znaju zaljubila se u čovjeka koji je još bio u zvaničnom braku, no ne i pod istim krovom sa, sada već I zakonski bivšom ženom. No, ljubav je pobijedila. Ali samim tim i Milica jer nije nasijedala na neke priče i glasine koje su kružile okolo.

 

  „Nabacuje“ obline?

Kaže, ne postoji tekst koji je može razljutiti jer je odavno naučila da emotivno ne reaguje na pisanja o njoj. Pa samim tim nije reagovala ni na prozivke starlete Tijane Ajfon. Pisalo se da su one ušle u medijski rat i da je Milica bacila novine u kojima je izašla Tijana, te da joj ova nije ostala dužna te je podrugljivo pozvala sve da se ovo ljeto surfaju na Milici govoreći da je ravna kao daska za surfanje. Milica se nije dala prevariti pa je na ovo pitanje ostala bez komentara. Pokušali smo saznati hoće li je ovo razljutiti pa možda nakon ovoga ipak na sebe ``nabaci`` obline, no, i nu je ostala nijema.

 

No, njeno ime se u negativnom kontekstu provlači i uz ime njene imenjakinje – Milice Pavlović, tako da se često može pročitati da “reže” jedna na drugu. Ipak, našoj sagovornici nisu jasni takvi članci.

 

- Ne znam zbog čega se toliko piše o našem odnosu. Nas dvije normalno komuniciramo i nemamo nikakav problem – rekla je Milica.

 

Na Baščaršiju na doner

 

Ova atraktivna djevojka, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, 21. avgusta pjeva u Istočnom Sarajevu, u klubu „Baccus“. Svaki boravak tamo odvede je i na Baščaršiju kojom voli prošetati i gdje se lijepo opusti. Ali i najede ćavapa. Ipak, ovoga puta neće uživati u bosanskim specijalitetima već želi probati doner na čaršiji, kako bi ga uporedila sa svojim, jer odnedavno je vlasnica i jednog takvog ugostiteljskog objekta u Beogradu.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.