x

Miligram održao spektakularni koncert u Zetri! (GALERIJA)

Sinoć je u punoj Zetri održan spektakularan koncert grupe Miligram. Koncert je otvoren animacijom i video porukom da je cijeli univezum napravljen od potpuno iste materije koja nas sve povezuje.  A to je LJUBAV. U tom stilu, bend Miligram je izašao na scenu i zapjevao pjesmu koja je i cijeli nosilac, odnosno glavna poruka koncerta Apsolutna ljubav.

Zatim su se redali hitovi Ela Ela, Kruška, Vrati mi se nesrećo, Lola, Samo luda, a posjetioci su svaku pjesmu nagradili ovacijama, aplauzima i horskim pjevanjem sa bendom Miligram.

 

Baš kao i prije tri godine, publika je bila u potpunom delirijumu i neprestano plesala. Uostalom, sve pjesme s novog albuma, jednostavno vas tjeraju na ples. Ta veza između Miligrama i Sarajeva i ovoga puta pokazala se nerasikidivom, a energija, ljubav i emocija, koju su večeras poklonili jedno drugom bila je nestvarna i beskrajna.

 

Posjetioci Zetre posebnim ovacijama ispratili su dolazak Enisa Bešlagića, koji je u svom šaljivom stilu otpjevao veliki zajednički hit `Sigurica`.

(hayat.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.