Miligram sutra ponovo u prijestonici BiH: Svirat ćemo sve što publika poželi

24.02.2017 18:00
miligram-sutra-ponovo-u-prijestonici-bih-svirat-cemo-sve-sto-publika-pozeli-main

Kad: 24.02.2017. 

Gdje: My Face, Sarajevo, BiH

 

Proteklih nekoliko godina „Miligram“ predvođen odličnim tandemom Aleksandrom Milićem Milijem i Alenom Ademovićem puni dvorane širom regiona. Upravo zbog toga bend rijetko nastupa u klubovima, ali su ipak odlučili obradovati Sarajlije nastupom u trenutno najpopularnijem okupljalištu u glavnom gradu BiH - „My Faceu“ u petak, 24. februara. 

Da između „Miligrama“ i Sarajeva postoji posebna veza puna energije, ljubavi i emocija potvrđuje činjenica da je popularna grupa u samo pet godina dva puta napunila olimpijsku dvoranu Zetru. 

 

 - Moram priznati da se posebno radujem dolasku u „My Face“, koji je kako su nam prijatelji rekli klub kakav je trebao glavnom gradu BiH. Sigurno je da ćemo se lijepo provesti i publika i mi, jer možemo napraviti intimniju atmosferu – kaže Aleksandar Milić Mili. 

 

„Apsolutna ljubav“, „Ela Ela“, „Kruška“, „Vrati mi se nesrećo“, „Lola“, „Samo luda“ samo su neki od hitova koji će se naći na repertoaru.  

 

- Svirat ćemo sve što publika poželi. Koncert će trajati najmanje dva sata, a za ovu priliku smo pripremili neke naše pjesme u posebnim aranžmanima. Bilo bi sjajno da nam se na bini pridruži i naš veliki prijatelj Enis Bešlagić i da zajedno izvedemo „Siguricu“ – kaže popularni Mili.

 

Za nastup “Miligrama” vlada veliki interes, tako da se u “My Faceu” očekuje rekordna posjeta i više od 2.000 posjetilaca.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.