x

Miligram u sarajevskom Coloseum Clubu promovisao novu pjesmu i spot!

Grupa Miligram povodom bh. turneje koja obuhvata velike koncerte u Tuzli, Banjaluci i Sarajevu, pripremila je za svoje fanove u BiH posebno iznanađenje. Naime, uoči velikog sarajevskog koncerta u Zetri,  jučer je predstavljena nova pjesma zanimljivog naziva 100%. U stilu Miligrama, koji važe za kraljeve dobre zabave, i ova pjesma je brzog plesnog ritma, euforična,  te u skladu sa konceptom Electric toura –privlači i odašillja samo pozitivnu energiju.

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

I ovog puta pjesmu autorski potpisuje Aleksandar Milić Mili, a na promociji u Coloseum Clubu je premijerno predstavljen i spot za pjesmu „Laka lova“, koja je objavljena na njihovom posljednjem studijskom albumu „Magnetic“.

 

Podsjećamo, Miligram će 27. maja održati koncert u Zetri.

 

Karte za veliki koncert Miligrama u sarajevskoj Zetri, koji već odavno nosi epitet najvećeg derneka na Balkanu, u prodaji su od  29.04.2016. godine.

 

U prodaji su  ulaznice za parter (10 KM), tribine (15 KM), centralna vip tribina (25 KM) te backstage ulaznice po cijeni 25 KM.

 

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: ulična prodaja Ferhadija i plato Skenderija, službeni ulaz Hayat TV-a, biletarnica BKC-a, VTA Travel Agency – agencije u Mostaru, Sarajevu i Travniku, tursistička agencija Bisstours Zenica (Školska 10), a uskoro objavljujemo i proširenu listu prodajnih mjesta.

 

Koncert u Zetri bit će tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje. Bit će to muzička bajka, kakvu nismo vidjeli na ovim prostorima, upotpunjena sa  još neviđenim rekvizitima , svjetlosnim efektima i  još puno drugih novina.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.