x

Miljanina majka otkrila veliku tajnu o njoj: Burna prošlost kojom se nimalo ne ponosi!

Marija Kulić je otkrila detalje o svojoj kćerki o kojima se dugo spekulisalo. Pored toga što je priznala da je Miljana proganjala pjevače, objasnila je da je u to vrijeme rijaliti trudnica imala opsesivno kompulzivni poremećaj.

``Jeste to bio problem u srednjoj školi i zbog toga je dvije godine išla redovno, a dvije godine vanredno o trošku države. Ona je stalno išla kod jedne komšinice koja joj je pričala kako treba da nađe dečka dobrog kao što je on, tada je mislila na Dušana Svilara, a ona je u tom trenutku imala opsesivno kompulsivni poremećaj i vezala se za njega i Darka Lazića i stalno je pratila šta rade``, počela je Marija.

 

``Nije ona izmišljala šta se pjevačicama i pjevačima dešavalo, nego je ona konstantno njih uznemiravala pozivama. Nekada joj se jave, kažu joj da pozove kasnije i onda je ona konstantno zvala. Mišel Gvozdenović je tužio i Dušan Svilar isto. Dobila je prvo opomenu, poslije kada se ponovilo, određeno je da razgovara sa psihijatrom, taj problem je trajao godinu dana, jednom mjesečno je odlazila na te seanse i to je pomoglo``, ispričala je Marija u emisiji ``Premijera - Vikend Specijal``.

 

To što je Miljana ostala u drugom stanju nije se svidjelo njenoj majci Mariji.

 

Ona je prokomentarisala kakvo mišljenje ima o ocu djeteta nove zadrugarke, Ivanu Marinkoviću, bivšem mužu pjevačice Goce Tržan.

 

``Mislili smo da će trudnoću održati kod kuće, u porodičnoj atmosferi, u miru i tišini. Međutim, ona je bila kod kuće tri dana i čim je dobila poziv od vaše produkcije otišla je na razgovor i rekla mi je da ne može kući, da je navikla sa ljudima. Nisam ja bila nijednog trenutka za to (abortus), rekla sam joj da ona sama donese odluku, da napiše razloge da li treba ili ne da održi trudnoću. Najviše je odlučila za to zato što joj je prva trudnoća, plašila se jer je imala policistične jajnike i da neće moći da ostane trudna ako se uda i plašila se ako uradi kiretažu da možda neće moći da ostane trudna. U lošim odnosima sam sa njim (Ivanom) i loše mišljenje o njemu imam. Ono kako se ponašao prema njoj je katastrofa, on je zavisnik od alkohola i Miljana je znala za to ali joj je obećavao svašta. Ja sam čula da se on liječio, ali nije uspio i mislim da neće živjeti zajedno``, sigurna je bila Marija.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.