x

Minut od Vječne vatre pronađite kraljevske tretmane!

Stjecanje znanja i iskustva u kozmetici sa završenih 18 kozmetičkih obuka u Njemačkoj rezultiralo je otvaranjem Kozmetičko terapeutskog salona Carpe Diem koji je zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, samo minut od sarajevske Vječne vatre, tačnije u ulici Branilaca Sarajevo 39/1, odmah preko puta Bosanskog kulturnog centra za veoma kratko vrijeme postao jedan od najprestižnijih salona u Sarajevu. Ono što ovaj salon izdvaja od ostalih, prije svega jeste stručnost, profesionalnost, ljubaznost, ali i velika oblast usluga koje salon nudi, kao i prelijepi ambijent uređen po najnovijim evropskim standardima. S druge strane, dugogodišnje iskustvo, kvaliteta usluga, zadovoljstvo klijenata i praćenje kozmeičko terapeutskih trendova ono je što doprinosi uspješnom radu Carpe Diema. 

Cilj salona Carpe Diem jeste da se sa predviđenim terapijama tretiraju kozmetička pitanja poput celulita, ožiljaka na licu, strija, fleka na licu, akni, bora, i slično. Pored ovih glavnih tema, salon nudi i uobičajene kozmetičke salone poput manikure, pedikure, depilacije, fotoepilacije, masaže, kao i razliite tretmane lica i tijela poput galvanika, visoke frevencije, body wrappinga, cupping terapije, ceragem stol vulkanskim kamenjem i drugo.
 
Ono što je interesantno i jedinstveno vezano za salon Carpe Diem jesu pojedinosti i preparati koji se koriste u njemu, a prvenstveno se misli na sljedeće:
- autentično blato Mrtvog mora,
- autentična sol Mrtvog mora,
- ručno pravljeno anticelulitno ulje od kafe,
- profesionalna aromaterapija,
- organski shea puter,
- organsko makadamia argan ulje iz Maroka,
- ručno pravljeni kakao puter,
- nisko i srednje-molekularni hijaluron, te dosta toga.

Da bi osigurali svoj željeni termin ljubazno osoblje ovog salona preporučuje raniju rezervaciju, a sve informacije možete dobiti na sljedeće kontakte:

          +387 62 660 803
 
ekskluziva.ba