x

Mirza Selimović hara regijom: Izazvao kolaps u Smederevu, pubika ostala ispred kluba!

Mladi pjevač Mirza Selimović je jedan od rijetkih koji uspješno gradi karijeru, da se pri tome ne valja u medijsko blato, te mu nisu potrebni jeftini marketinški trikovi. Jednostavno, Mirzine pjesme su najzaslužnije za njegov trenutačni uspjeh, kao i to što se za svaki nastup gdje pjeva traži karta više. Pobjednik Zvezda Granda je sve traženiji u regiji i inostranstvu, a sinoć je izazvao haos u Smederevu. 

Kada je Mirza Selimović u pitanju, stanje na domaćem terenu (u Bosni i Hercegovini) je već odavno čisto kao suza. Gdje god je došao, Mirza je napravio fantastičnu žurku i što je najbitnije svojim vokalom ostavio pozitivan utisak, a ni gazde diskoteka i klubova se ne bune, budući da se za njegove nastupe traži karta više. 

 

Mirzini hitovi su osvojili regiju, pa je u posljednje vrijeme postao izuzetno tražen na teritoriji Srbije i Crne Gore. On je ove subote bio gost najpopularnijeg kluba u Smederevu - Maximus, gdje inače gostuju najpopularnije zvijezde estrade (Aca Lukas, Goca Tržan, Aco Pejović, Tropico Band...), a interesovanje za sami nastup je prevazišlo očekivanja. 

 

Naime, stanje u klubu je bilo, u najmanju ruku ``opsadno``, budući da više nije mogla stati ni šibica. Krcat klub je bio čist dokaz koliko su Selimovićevi hitovi osvojili cijelu regiju. I to nije sve! Kako izvor sa lica mjesta javlja, brojni Smederevci su ostali bez mjesta, zbog čega nije isključeno da Mirza za par mjeseci ponovo gostuje u ovom klubu. 

 

Pjevač je oduševio brojnu publiku svojim izvođenjem brojnih pjesama, a najviše se uživalo uz njegove hitove: Imaš me, Hiljadu ruža, Boliš me, Ne dolazi u snove... U klubu je vladala tako pozitivna atmosfera da je Mirza ponesen valom vrhunske energije produžio svirku i više nego što je planirano, a svoje hitove pjevao i po tri puta. Njega očekuje buran period, buduči da je zakazao veliki broj nastupa. Između ostalog, 03. maja će pjevati Beograđanima u kafani Ona moja, dok je 06. maja u Ulcinju, nakon čega su na redu Berlin, Strumica, Leskovac, Podgorica, Bihać... 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.