x

Mirza Šoljanin predstavio novu pjesmu ``Oprosti``!

Pjevač Mirza Šoljanin objavio je novu pjesmu pod nazivom ``Oprosti``, a tim povodom organizovao je glamuroznu promociju u Beogradu kojoj su prisustvovale brojne kolege i predstavnici medija.

Na beogradskom splavu ``Port by Community``, Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.

 

Prisutni nisu krili oduševljenje novom pjesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način donio priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći ``Oprosti...``.

 

- Nije lako reći ``Oprosti``, ali kada se izgovori u pravom trenutku, onda to nije nimalo teško. Riječ ``Oprosti`` treba čuvati, da se ne bi istrošila vremenom -  kaže Mirza o poruci koju nosi njegova nova pjesma. 

 

Muziku i tekst singla ``Oprosti`` napisao je Dino Muharemović, a aranžman pjesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspješnijih albuma pjevača poput Dine Merlina i Aleksandre Radović.

 

Pjesmu i prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Spot za pjesmu “Oprosti” realizovan je uz podršku kompanija “Euroasfalt” i “Mrvica”. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.