x

Mirza Šoljanin promovisao pjesmu ``Oprosti``! (GALERIJA)

U prisustvu velikog broja novinara i kolega Mirza Šoljanin promovirao je spot za pjesmu ``Oprosti``, koju potpisuje dvojac Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić, dok je prateće vokale otpjevala Aida Mušanović-Arsić. 

U sarajevskom klubu ``Aqarius Vills`` Mirzu su, osim muzičara koji su učestvovali u realizaciji pjesme, podržali Tanja S. Đurović, Deen, Kemal Hasić, Šaćir Ameti, Nedim Srnja…

 

Mirza se prisutnima zahvalio na podršci, a onda je sa svojim bendom izveo nekoliko pjesama među kojima i onu ``Oprosti``.

 

– Rano je očekivati neke reakcije, ali kada smo izašli iz studija, moja očekivanja od nje bila su ogromna. Nakon promocije u Beogradu stižu pohvale, a vjerujem da će tako biti i nakon Sarajeva. Kada je pjesma bila završena, među prvim je poslušao Dženan Lončarević od kojeg sam tražio iskreno mišljenje. On je imao samo riječi hvale. To mi stvarno puno znači. U narednim mjesecima u planu su brojne svirke, a uskoro bi trebao i pred sarajevsku publiku – kaže Šoljanin našalivši se na kraju kako je u BiH iz Malmoa, gdje sa porodicom trenutno živi, donio kišu i snijeg.

(Coolstyle.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.