Mjesto najbolje zabave: ROBINZON B-DAY PARTY with ROGER SANCHEZ!

02.08.2014 18:00
mjesto-najbolje-zabave-robinzon-b-day-party-with-roger-sanchez-main

Nakon što je u junu bio domaćin vrhunskog muzičko-scenskog spektakla (Robinzon party with Tom Novy), Restoran Robinzon će  02. augusta ponovo biti mjesto najbolje zabave na otvorenom u Bosni i Hercegovini. 

Kao i uvijek, domaćini su se i ovoga puta potrudili da posjetiteljima pruže vrhunski muzičko-scenski doživljaj, tako da je za ovu priliku angažovan Roger Sanchez, jedan od najboljih  producenta i House Music DJ-a  na svijetu, a koji dolazi iz Amerike (New York).

Za one koji prate svjetsku klupsku scenu ime Rogera Sanceza je već poznato,  a za one koji ne znaju recimo da je Roger Sanchez napravio mnogo hitova. Radio je i remikse za velike zvijezde poput Madonne, Diane Ross, Kylie Minogue, Draft Punk, The Police, No Doubt i Maroon 5. Prestižnu nagradu Grammy za najbolji remix (No Doubt - „Hella Good“) dobio je 2003. godine.

Više o Sanchezu možete pronaći na:

 

Official Website

www.rogersanchez.com

Facebook: 

https://www.facebook.com/rogersanchezfanpage 

Twitter:

http://www.twitter.com/djrogersanchez

Soundcloud: 

http://soundcloud.com/rogersanchez

Instagram: 

instagram.com/djrogersanchez

Mjesta na Robinzon B-day Party-u ima za sve koji znaju šta je dobra zabava i koji cijene svjetske trendove. Ovoga puta svijet dovodimo vama i zato budite dio istinskog spektakla. 

Za ovaj party pripremljena je glamurozna multimedijalna scena, te zvuk i rasvjeta kakvi se mogu vidjeti  samo na koncertima velikh svjetskih zvijezda. 

Jedinstven i nadaleko prepoznatljiv stage će biti upotpunjen Martin moving heads sistemom, topovima i ekranima. Audio sistem ogromne snage (Line Aray) i dodatni vizualni specijalni efekti još jedan su garant dobre, lude i nezaboravne zabave.

Atmosferu na Robinzon B-day Party-u dodatno će začiniti najperspektivniji lokalni DJ-evi, odavno dokazani na bh. sceni  i šire, a koji će nastupiti u sljedećem sastavu:  Borg, Cycle Six, Emir H. , Eduy, Fluran Perez, Vanyano, Doaman i Assym.

Ukoliko volite dobru zabavu i želite da svake godine uživate na atraktivnoj lokaciji koju pruža samo Robinzon Party, podržite projekat kupovinom ulaznice na vrijeme, dođite u velikom broju, a najbolja zabava ljetna zabava na otvorenom u BiH vam je zagarntovana. 

Domaćini zabave učinili su sve da dobijemo događaj vrijedan pomena. Vaše je samo da se obučete u bijelo, stavite osmjeh na lice, povedete prijatelje, a dobra zabava vas čeka u Robinzonu i to sve do jutra...

 

 

 

×××ROGER SANCHEZ @ ROBINZON B-DAY PARTY | 02.AUG.14 ×××

 

- Datum: 02. August (Subota)

- Početak programa od 20.00h

- Dress code: WHITE!

××× CIJENE ULAZNICA ×××

- Cijena ulaznica u pretprodaji: 10KM

- Na dan dogadaja: 20KM

- VIP: 25KM (ograničen broj)

 

××× PRODAJNA MJESTA ×××

- Restoran Robinzon

- Caffe bar ``Hollywood``, Lukavac

- Caffe bar ``Sydney``, Tuzla (Zgrada „Cipelići“)

- Caffe „INTERMEZZO“, Tuzla

- Restoran ``Mama Mia``, Tuzla (TC ``Omega``, IV sprat)

- Restoran ``Mama Mia``, Živinice (TC ``Omega``)

- Club „Hol“ Doboj

-  www.kupikartu.ba  online kupovina i sve poslovnice kupikartu.ba.

 

*Ovom prilikom organizatori se još jednom zahvaljuju vjernoj publici koja je, uprkos obilnim kišnim padavinama, u velikom broju prisustvovala junskoj zabavi i na taj način pokazala i dokazala da je projekat „Robinzon party“ neprevaziđena i najbolja zabava na otvorenom u BiH.

Upravo je podrška vjerne publike glavni podstrek organizatorima da u budućnosti organizuju još veće i još bolje zabave.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.