x

Mladenka pobjegla usred vjenčanja i odnijela darove!

U Gornjem Milanovcu na vjenčanju koje se odigralo proteklog vikenda desio se nesvakidašnji događaj, jer je usred proslave, mlada pobjegla.

Sonja Stefanović, koja se trebala udati za Miroslava Miletića, kada je muzika zasvirala pjesmu Šabana Šaulića “Skini prsten s desne ruke”, ustala je, bacila burmu i pobjegla sa vjenčanja. Mladoženja Miletić zajedno sa mnogobrojnim gostima ostao je zbunjen, očekujući da mu se mlada vrati, a kad se to nije desilo, svi su se razišli.

- Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani. Usred slavlja je pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu. Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladoženja nas je nekoliko mjeseci prije vjenčanja uvjeravao da se ona promijenila i da joj se stare greške neće ponoviti – priča R. M., jedan od mladoženjinih rođaka.

Mladoženji, naravno, nije do priče i on danima, postiđen, ne izlazi iz svoje kuće.

- Miroslav ne želi ništa da kaže ovim povodom. Shvatite ga… On je želio najbolje, a vidite kako mu se vraća – kaže jedna od rođaka mladoženje.

Izvor:telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.