x

Mladi bh. pjevač dobio prijetnje smrću?!

Od kako se pojavio na medijskom nebu Amar Halimić ne prestaje da intrigira i izvor je sve veće medijske prašine. Taman što smo pomislili da nakon što je bez ijednog dana iskustva u muzici snmio pjesmu, saobraćajne nesreće, ljubavnom brodolomu, porodičnim problemima i brojnim skandalima, te drugim nedaćama slučajno ili namjerno završio skretanje pažnje na sebe od njega nas više ne može ništa šokirati. 

Ovoga puta uzrok tome jeste to što je upravo on meta psihopate koji mu kako saznajemo od nedjelje ne prestaje slati SMS prijetnje, a odlučio mu je javno prijetiti i na društvenoj mreži ask.fm što vam donosimo i na uvid.

 

Odmah po saznanju odlučili smo pozvati Akija koji je ekipi našeg portala čiji je vjerni čitatelj kako tvrdi kazao sljedeće: ``Imam ja i gorih briga na pameti pa me nastala situacija sa tim psihopatom i ne brine baš toliko``.

 

A dodaje i to da će zbog sve aktivnijih prijetnji N.N. osobe  promijeniiti broj mobitela, ali i deaktivirati facebook profil. Iz našeg izvora, a bliskom Amaru saznajemo i to da su njegovi najbliži iz okruženja ipak stvar prihvatili ozbiljnije te da su prijetnje odlučili prijaviti nadležnim organima. Na uvid vam donosimo i njegovu ispovijest za prošlosedmični Glam Blam nakon čega je ova situacija i nastala.   

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.