x

Mladi bh. pjevač zamalo stradao na snimanju spota! (VIDEO)

Mladi bh. pjevač Mirza Malkoč prepoznatljiv je po tome što posjeduje izvrstan vokal i kao sjajan zabavljač, čemu svjedoče vrhunske žurke gdje atmosferu dovodi do samog ludila. Jedan je od rijetkih koje možemo nazvati uistinu kompletnim pjevačima, a obavljajući svoj posao s ljubavlju i krajnje profesionalno uspio je zadobiti srca publike, kako kod nas tako i u regionu i dijaspori. Novitet koji nam donosi Mirza Malkoč jeste spot za njegovu pjesmu ``Drumovi``, a koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim, jer su se uz njegov sjajan glas fenomenalno uklopile scene snimane na prekrasnim mjestima Bihaća, Ciriha i Londona. No, uspjeli smo saznati kako na snimanju spota nije sve išlo po planu i programu. 

Naime, spot koji je predstavio mladi pjevač Mirza Malkoč za svoju pjesmu ``Drumovi`` naišao je na pozitivne komentare, jer se ovaj muzičar koji je poznat kao neko ko zahvaljujući sjajnim vokalnim sposobnostima pravi nezaboravnu atmosferu na nastupima potrudio da za snimanje spota angažuje provjerenu ekipu, te je krajnji rezultat i više nego odličan. Mnogi smatraju kako je Mirzin spot toliko kvalitetan da mnogo iskusnije kolege mogu učiti od njega. 

 

Pjesma ``Drumovi`` je nakon same premijere ``zaživjela``, zbog čega je Mirza odlučio ekranizovati i upotpuniti ovaj hit. Aranžman, tekst i muziku je radio Amil Lojo, dok je spot radio Haris Dubica, poznati režiser koji je sarađivao sa najvećim zvijezdama estradne scene. Spot je sniman na tri lokacije - u Bihaću, Cirihu i Londonu. U spotu koji zahvaljujući nevjerovatnim scenama ostavlja bez daha pojavljuju se i dvije prekrasne djevojke Lejla Bečić i Selma Emrulović, a zanimljivo je da se u istom primjenjuju dva godišnja doba. 

 

Ipak, kako je Mirza potvrdio za Ekskluziva.ba portal, snimanje nije išlo tako sjajno, pa je isto zbog nemile situacije moralo biti prekinuto. Sve se dogodilo na vrhu zgrade u Cirihu, gdje se vidi i snijeg. S obzirom kako je spot sniman malim helikopterom, on je u jednom trenutku došao blizu pjevača, te ga zakačio po ruci. Iako je to moglo biti kobno po Mirzu, na sreću sve je prošlo bez većih posljedica, ali se ipak na neko vrijeme obustavilo snimanje. 

 

Inače, Mirza se bavi i ugostiteljstvom. Posjeduje kafić u Bihaću koji nosi naziv Libar Book Bar & Lounge, tako da  vrlo često odmara upravo tamo. Novi materijal i projekat od Mirze Malkoča se očekuje u aprilu naredne godine, a on će se do tada posvetiti nastupima i promovisanju pjesme ``Drumovi``. Iako je imao nekoliko ponuda za nastup u Novogodišnjoj noći otkrio je kako ne želi da tada radi, već da odmara, a to će biti putovanje uz voljenu osobu. No, o svojoj djevojci i ljubavnoj vezi nije htio govoriti, jer kako kaže svoju karijeru ne želi graditi na iznošenju privatnih stvari u javnost, već isključivo muzičkim radom.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.