x

Mladić se objesio, a djevojka krenula za njim u smrt !

Saša Antanasijević (21) iz Karavukova kod Odžaka, u Vojvodini, objesio se u nedjelju ujutro u šumi u blizini čarde „Splav“ kod ovog sela, a kad je za tragediju saznala njegova djevojka Ljilja S. (20), i ona se pokušala ubiti!

“Kad su Ljilji javili da je Saša mrtav, ona je počela da vrišti, a zatim je bukvalno zanijemela od bola! Pokupila je sve moguće lijekove koje je našla u kući i popila ih jer je željela umrijeti sa Sašom! Sva sreća, roditelji su je na vrijeme prebacili u bolnicu, gdje su joj ljekari isprali stomak i sad nije životno ugrožena”, izjavila je za Kurir Ljiljina prijateljica M. M.

Ljilja i Saša su bili zajedno punih pet godina, ali prije nekoliko dana su raskinuli.

“Svi smo očekivali da nam saopšte datum vjenčanja, a ne ovo! Bili su nerazdvojni i mnogo su se voljeli, a posvađali su se i raskinuli su zbog gluposti, sitnice!”, izjavio je zajednički prijatelj S. J..

Mještani Karavukova su u nevjerici. “I Saša i Ljilja su iz dobrih porodica i sve je govorilo da je pred njima lijepa budućnost”, izjavio je jedan susjed.

Inače, ovo je druga tragedija koja je zadesila ovo vojvođansko selo u samo sedam dana.

Prošle subote, 30. juna, Snežanu Tomić (48) hicima iz pištolja u njenom butiku ubio je Zoran Marković (55) iz Bača, s kojim je bila u emotivnoj vezi. Nakon ubistva Zoran je presudio sebi, a iza Snežane je ostalo dvoje maloljetne djece.

Kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.