x

Mnogi zaprepašteni haljinom koju nosi Miss Hrvatske!

Nakon što je objavljena haljina Marije i Vesne Milković, u kojoj će se Lana Gržetić predstaviti na izboru za Miss svijeta, modna struka ostala je zaprepaštena.

`Kao kreator moram to reći... Sami kroj ne pokazuje ljepotu tijela te djevojke koja zbog toga ide tamo - jer je najljepša i najzgodnija`, bila je iskrena Matija Vuica.

Kritike je dobio i izbor materijala koji je, kako kaže struka, jako staromodan. `Detalji paške čipke jesu dobra ideja ... ona je u najboljem slučaju trebala biti na golom tijelu da bi došla do izražaja`, objašnjava Matija. Upravo je Matija Vuica u devedesetima, kad su misice bile Fani, Branka, Anica i Vanja, osvojila dvije nagrade za najbolje nacionalne haljine.

`Nacionalna haljina mora biti ženstvena, glamurozna, seksi, a opet mora poštovati mladost djevojke. Ja moram priznati da sinoć kad sam pogledala... Pročitala sam i opravdanja da je to bilo u zadnji čas, međutim, to ne može i ne smije biti opravdanje`, objašnjava Matija.

Nju su iz direkcije zvali prije tri mjeseca da osmisli nacionalnu haljinu. No, dizajnerica je to odbila, rekavši kako je to premalo vremena. Čini se da je jako hrabro to što se netko usudio kreirati je u samo tri dana.

 `Haljina se radila u roku od tri dana zato što je kreatorica htjela vidjeti koja će djevojka pobijediti da Slavonka ne bi nosila morsku temu. Tako da mislim da je napravila dobar posao bez obzira na sve komentare`, objašnjava Maja Kuljiš, direktorica izbora za Miss Hrvatske.

Iz direkcije stiže utješna vijest kako Lana, uz ovu, u svom kovčegu ima još mnogo drugih haljina.

`Tri haljine od Martine Felje, dvije od Aleksandre Dojčinović, Zigman pet haljina, Iggy Popović... Dakle, 15 haljina! Sve su jednako važne i vrijedne`, tvrdi Iva Loparić Kontek, casting menadžerica.

`Velika pompa se diže oko haljine zapravo će Lana nastupati u haljini dizajnerice Gaudi tako da ja ne znam zbog ćega se diže takva buka jer haljina je jedna kao i za točku talent showa`, kaže Maja Kuljiš.

Izvor:dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.