x

Modne greške koje pravi svaka žena!

Ovo su greške u stilizovanju koje pravi većina žena.

Emili Kurent i Merit Eliot  je ekipa sa sajta WhoWhatWear pitala koje to greške najčešće žene prave prilikom stilizovanja, a evo šta su odgovorili: 

 

Nosite odjeću koja vam ne odgovara

 

Pronađite najboljeg mogućeg dizajnera ili brend čiji modeli vam odgovaraju. Skratite pantalone, prekrojite suknju, suzite košulju ili spustite struk za bolji izgled. Bitno je da vašem tijelu odgovara kroj modela inače vam neće vrijedeti ni materijal, ni marka!

 

Neprikladno oblačenje za sezonu/vrijeme

 

Umjesto da zimi šetate bjeličaste haljine cvjetnog dezena, birajte zagasitiju i jesenju paletu zimi. Na vama će daleko bolje (a i normalnije) izgledati ukoliko ste obučeni u vunenu haljinu bordo boje nego u svilenkastu haljinu kratkih rukava u jarko žutoj boji. Isti je slučaj sa cipelama. Sandale nikako zimi, i obrnuto, čizme na tavan tokom ljeta.

 

Nosite nešto u čemu se ne osjećate udobno i prijatno

 

Samopouzdanje je najbolji mogući aksesoar koji žena može da ponese. Zato je uvijek bolje da obujete neke udobne cipele sa stabilnom petom umjesto seksi salonki na tanku štiklu koje vas pritom žuljaju. Isti slučaj je sa odjećom. Po hodu, stavu, kao i grimasama može da se vidi da li vam odjeća u kojoj ste odgovara, odnosno da li vam je u njoj komforno, prijatno.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.