x

Moji mama i tata su zapravo - brat i sestra: Prijavila sam ih!

Odrastanje Donne Price (32) na prvi pogled činilo se idiličnim. Otac i majka su nju i ostalu djecu mazili i pazili, svima su djelovali kao savršena obitelj no kasnije će se otkriti da su skrivaju mračnu tajnu.

Donnin svijet se srušio 2014. godine kad je otkrila šokantnu istinu o svojim roditeljima - njezini mama i tata su brat i sestra. Otkriće je razorilo obitelj, a cijeli slučaj je završio na sudu gdje su roditelji priznali incest, za dlaku izbjegavši zatvor.

 

``Osjećam kao da je cijelo moje djetinjstvo jedna velika laž. Mrzim ih. Ne mogu pronaći dovoljno riječi kojima bih opisala mržnju koju osjećam``, ispričala je Donna kroz suze za Sun Online.

 

Da stvar bude potresnija, tijekom policijske istrage Donna je otkrila da muškarac kojeg je cijeli život smatrala ocem zapravo nije njen biološki otac. DNK test je pokazao da je njezina majka imala aferu s nepoznatim muškarcem s kojim je ostala trudna i na kraju rodila Donnu. Test je pokazao i da je ostalo troje djece proizašlo iz incestuozne veze sestre i brata.

 

Donnine sumnje mračnoj tajni njenih roditelja potvrdila je daleka teta u prosincu 2014. godine preko Facebook poruke, nakon što je već čula slične glasine od drugih ljudi.

 

``Mislila sam da su to obične izmišljotine, no onda je stigla potvrdna poruka od nje. Osjetila sam iznenadnu mučninu. Ispričala sam sve svom partneru i odlučila pričekati da prođe Božić. Htjela sam ga proslaviti u miru i pritom skupiti više informacija``, kazala je.

 

Krajem 2014. Donna je roditelje prijavila policiji. Uslijedile su dvije godine istrage i sudski postupak koji je završio priznanjem njenih roditelja.

 

Donna, koja sada oca i majku odbija oslovljavati tim nazivom, kaže:

 

``Bilo je užasno. Definitivno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morala napraviti, ali da moram, opet bih napravila isto. Imala sam toliko lijepih uspomena na obitelj, ali sada ih se više ne želim sjećati. Ovo je sve zasjenilo. Ne mogu prijeći preko toga. Nije mi jasno kako dvoje ljudi može toliko manipulirati, kako može ikome to napraviti``, pita se Donna.

 

Donna se sada fokusirala na svoju obitelj i brigu o mužu i četvero djece. Sve fotografije i igračke iz djetinjstva je uklonila da je ne podsjećaju na prošlost.

 

Njezin otac Robin kazao je kako se nije planirao zaljubiti u svoju polusestru - koju je upoznao tek kad je odrastao. Tvrdi da su se upoznali `80-ih u jednom pubu, a saznali su da su u rodu tek nakon godinu dana, kad su se već zaljubili.

 

``Gledajući sada na to, da, nije bilo u redu. U to vrijeme, bili smo sretni, nismo se željeli zamarati time što drugi misle``, kazao je Robin.

 

On i njegova polusestra su mislili prekinuti vezu nakon što im je teta otkrila da su u rodu, no onda su doznali da je njegova polusestra trudna. Par, koji se nikad nije vjenčao, dobio je troje djece, a na kraju su se rastali 1994.

 

Robin je kazao da su razmišljali o tome da djeci kažu istinu, ali na kraju nisu. Nadaju se da će im jednog dana ipak oprostiti.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.