x

Moji su igrači veoma sebični!!

Osjećam se očajno zbog načina na koji smo igrali”, rekao je Željko Obradović, trener Fenerbahčea, nakon poraza od Laboral Kutxe u 13. kolu E grupe top 16 faze Eurolige i činjenice da je tim ostao bez četvrtfinala elitnog košarkaškog takmičenja.

Laboral je u četvrtak navečer na svom terenu slavila rezultatom 95:73.

Čestitam Laboralu na pobjedi jer su njeni košarkaši bili bolji od nas od početka do kraja. A kada već pričamo o košarci, jedna stvar je zajednička za sve košarkaške timove, jedna ključna stvar – motivacija. A ja sam vidio da je moj tim igrao bez motivacije”, rekao je Obradović i nastavio:

Igrače nije bilo briga da li gubimo 20 ili 30 razlike, nije ih bilo briga da li rival ima loptu ili je šutirao bez odbrane. Probate da promijenite stvari, rotirate igrače, koristite rezerve, ali problem nastane kada ne možete da nađete pravu petorku. Veoma sam razočaran jer mislim da je moj tim – veoma sebičan. Imamo 25 miliona ljudi koji podržavaju ovaj klub i baš zbog njih se posebno osjećam razočarano. Rekao sam i njima ovo, u svlačionici. Ali, znate, ja se ne predajem. Sada nam je teško, ali treba uraditi sve što se može. Boriću se do kraja, čeka nas veliki izazov u turskoj ligi”, istakao je Željko Obradović, osvajavač osam titula prvaka Evrope.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.