x

Motivacija i emocija obilježile peti Ladies In!

Poslovne žene, druženje, motivacioni govor Tomislava  Cvitanušića i odlična predstava obilježili su peti Ladies In by Jana voda s porukom ljubavi u organizaciji Altermedije. Prvi dio eventa protekao je u opuštenoj atmosferi gdje su poslovne žene imale priliku da se druže i uživaju u iznenađenjima koji su prijatelji projekta pripremili za njih.

Posebno iznenađenje koje je potom uslijedilo je priča Elme Pašić i Tomislava Cvitanušića iz udruženja „Marathon Sarajevo“ o tome koje su prednosti trčanja, kako se motivisati i kako danas u užurbanom tempu života pronaći vremena i za sebe. 

 

Poslije motivacione priče uslijedila je predstava „Radnja na uglu“ francuskog redatelja Françoisa Lunela koja predstavlja adaptaciju djela Miklosa Laszla. „Radnja na uglu“ je romantična komedija koja poručuje da se stvari mogu rješavati uzajamnim poštivanjem. Ova mirna i duhovita priča, s lijepim emocijama i nježnim osjećajima oduševila je publiku koja je istinski uživala i koja je uz osmijeh i gromoglasne aplauze ispratila ovu predstavu.

 

Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, Sberbank BH, Wella Professionals, Termag Hotel, Dr. Pasha, Vispak, Zvečevo i Vina Rubin Rose podržali su promociju kulture i ženskog poduzetništva.

 

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Klix, Hayat TV, Pink BH.

 

Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

 

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.

 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.