Moto Fest Banja Luka 2017

26.05.2017 10:00
moto-fest-banja-luka-2017-main

Kad: 26. i 27. maja 2017. u 12:00

Gdje: Na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, BiH

 

“Moto Fest Banja Luka 2017”, prvi festival ovog tipa u Bosni i Hercegovini, biće održan 26. i 27. maja 2017. godine na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci. Na Festivalu će učestvovati veliki broj bajkera iz više od deset evropskih zemalja, a pored festivalskog dijela, biće održan i sajamski dio na kojem će se predstaviti poznati proizvođači motora kao što su Harley Davidson, Yamaha, Suzuki, Motto Guzzi i Ducati.

Za bogat muzički program pobrinuće se devet bendova na dvije bine. Prvog dana posjetioci će moći da čuju Ultrazvuk, Jahače magle, Tribute to EКV, Atheist Rap i Psihomodo pop.

 

Drugog dana Festivala nastupiće Ultrazvuk, Joe Coyle band, Azra tribute bend, Ritam nereda i Van Gogh.

 

Glavni organizator Festivala je Moto klub ``Stršljen`` a suorganizatori MК ``Joker``, MК ``Enduro``, MК ``Vespa``, i Auto klub ``Old timer``. Podršku u organizaciji dali su Turistička organizacija Grada Banja Luka, Auto-moto savez Republike Srpske, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i Grad Banja Luka.

 

Generalni sponzor je “Nektar pivo”, a podrška je stigla i od mnogih drugih sponzora koji su prepoznali kvalitet Festivala. Generalni medijski sponzor Radio-televizija Republike Srpske obezbijediće direktan prenos događaja.

 

Cilj “Moto Festa Banja Luka 2017” je promocija moto sporta, skretanje pažnje na bezbjednost motorista u saobraćaju, povećanje i obogaćivanje turističke ponude Banjaluke, bogat muzički program uz druženje sa bajkerima iz drugih zemalja. Festival ima i humanitarni karakter, pa će sredstva od tombole biti donirana Udruženju porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus”.

 

Pozivamo vas da posjetite Moto Fest i budete dio sjajne atmosfere. Ulaznice se mogu kupiti ispred Robne kuće “Boska” ili na ulazu u tvrđavu Kastel.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.