x

Mourinho: Sudija nas je trebao sve isključiti!

Menadžer londonskog nogometnog kluba Chelseaja, Jose Mourinho, nikako nije bio zadovoljan suđenjem u utakmici 30. kola engleske Premierlige, u kojoj je njegova momčad poražena na gostovanju kod Aston Ville…

Domaćin je slavio s 1-0 majstorijom Fabiena Delpha, a Mourinho je zbog prigovora sucu Chrisu Foyu, zajedno s Willianom (70. minuta) i Ramiresom (90.) isključen. Međutim, kako barem tvrdi, nije napravio ništa čime bi zaslužio to isključenje.

- Ne znam zašto sam isključen. Pitao sam sudiju zbog čega su moji igrači isključeni, ali on je odbio razgovarati sa mnom. Možda je gospodin Foy mislio da sam agresivan, ne znam. Međutim niko nije miran u razgovoru sa sudijom. Ovim bi pravilima svi trebali biti isključeni – rekao je Mourinho pa nastavio po sucu:

- Morali bi imati veliku nesreću da ponovno dobijemo ovakvo suđenje do kraja sezone. Ovdje nije bila riječ o jednoj pogrešci ili kratkom razdoblju lošijeg suđenja, već je u pitanju cjelokupni nastup suca, svih 95 minuta. Ne želim dalje ništa komentirati, jer mi je isto zabranio i sudija kojeg sam zamolio za pet sekundi razgovora. Ako ću komentirati bit ću kažnjen, a to ne želim. Moramo sve ovo ostaviti iza nas i krenuti dalje – rekao je strateg londonskog sastava.

Ovakvim ishodom najviše ruke trljaju Manchester City, Liverpool i Arsenal, koji pobjedama u zaostalim utakmicama mogu u potpunosti uhvatiti priključak s “odbjeglim” Chelseajem. Štoviše, Manchester City, koji ima tri utakmice manje i koji je danas s 10 igrača slavio kod Hull Cityja (2-0), može s tri pobjede preuzeti vrh prvenstvene tabele. Čak su i dvije pobjede te remi dovoljni za to.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.