x

Mourinho je sve iznenadio ovom izjavom!

Menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho naglasio je kako španjolski napadač Fernando Torres neće napustiti redove njegove momčadi u ljetnom prijelaznom roku…

Premierligaška pravila podcrtavaju da u sastavu 25-orice igrača koji su prijavljeni za prvu momčad ne smije biti više od 17-orice stranaca. Chelsea na popisu ima jednog stranca previše, a medijski se nagađalo da bi upravo Torres mogao biti taj koji će napustiti Stamford Bridge, posebice u svjetlu dolaska Diega Coste i Didiera Drogbe, te činjenice da mu golgeterska forma od transfera iz Liverpoola 2011. godine nije na zavidnoj razini.

 

- Trojica napadača su fundamentalna u momčadi i mi imamo trojicu. Nando (Torres) je jedan od njih. Imamo dobru momčad. Savršena bi momčad bila sa ovih 18 igrača, ne 17, ali pravila su pravila i mi radimo naporno da ne bismo imali takvih problema u budućnosti. Želimo imati više engleskih igrača u momčadi i imat ćemo ih u budućnosti, ali u ovom smo trenutku uslijed procesa. Zato u ovom trenutku moramo donijeti odluku o jednom igraču koji neće biti na popisu – objasnio je Mourinho.

 

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.