x

Mr. Gurman neodoljivom hranom i sjajnim ponudama postao pravi brend: Svi bi da jedu ovdje!

Ćevabdžinica i fast food Mr. Gurman je nevjerovatnom brzinom postao omiljeno mjesto svih gurmana, a uzimajući u obzir fenomenalne ponude, te što je najbitnije ukusnu hranu, to i ne čudi. Mr. Gurman je od samog početka rada svoju profesionalnost postavio na najviši nivo, pa su zadovoljni gosti osnovni cilj popularnog fast fooda, gdje ćete pronaći najbolji spoj balkanskih kuhinja i vrhunske recepte - čudesa od mesa. 

Ćevabdžinica i Fast Food Mr. Gurman

Kolodvorska bb, Pofalici adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 153 900

Mr. Gurman je objekat brze prehrane koji se nalazi u sarajevskom naselju Pofalići, preko puta Ekonomske škole i veoma brzo je postao ugostiteljski brend u gradu. Počevši od besprijekornih higijenskih uslova, do ugodne ljetne i zimske bašte, svježih proizvoda i najboljih mesnih specijaliteta, Mr. Gurman se izdvojio kada su objekti ovakvog tipa u pitanju, a svakako da su za svaku pohvalu i ekstra cijene, te ponude na koje niko ne ostaje ravnodušan. 

 

Kako se Mr. Gurman nalazi u neposrednoj blizini Ekonomske škole, sasvim je jasno zašto svi đaci preferiraju ovo mjesto kako bi bili zadovoljni obrokom, a upravo zbog toga služi se specijalna ponuda za đake, i to: 
- Hamburger + Cola = 3 KM
- Đački sendvič = 1 KM
- Student Burger =1,50 KM

 

Vrhunski spemljene specijalitete u Mr. Gurmanu moguće je isprobati uvijek, jer je radno vrijeme do 24 sata. 

 

Inače, ugodna atmosfera uvijek je doprinosila dobrom osjećaju da u Mr. Gurmanu svaki naručeni obrok učini ukusnijim. Oni koji su posjetili ovo mjesto znaju o čemu govorimo, a oni koji nisu znamo da će im Mr. Gurman ući pod kožu. Garantiramo da će vas Mr. Gurman  oduševiti svojom bogatom ponudom. Smjestite se pri tome popijte piće, a istovremeno pojedite fini obrok - pokajanja nema, a prvom prilikom ponovo ćete posjetiti ovo ugodno mjesto.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.