Music Difference Festival BiH 2016!

29.04.2016 19:00
music-difference-festival-bih-2016-1

Bliži se početak Music Difference Festivala, velikog projekta HO "Elan" iz Tuzle uz pomoć prijatelja Klub Palma i Stereo Sektor iz Lukavca.
Vođeni parolom, Na krilima elektronske muzike dolazimo i u Vaš grad, ekipa mladih ljudi i umjetnika rade na projektu koji je, s pravom možemo reći, prvi projekat ovog tipa u BiH.

Planiramo obići što je više gradova BiH, i predstaviti bh elektronsku scenu u najboljem svjetlu.
Cilj ovog festivala elektronske muzike je pored dobre zabave, i sjajnog druženja, pomoći udruženjima i djeci sa posebnim potrebama.
Mnogi umjetnici iz BiH i regiona su prihvatili ovaj festival, i pristali da zajedničkim snagama riječi i ideje pretvorimo u djela.
Sam Line Up festivala je i te kako interesantan, tako da ćemo na našim eventima moći poslušati: Eduy (Lukavac), Rocho (Lukavac), Davor Gvozden (Gračanica), Incept (Tuzla), Aid Vehabović (Banovići), Aleksandra Špirić (Beograd), Tatjana Špirić (Beograd), Adnan Jakubović (Kalesija), Abrash (Tuzla), Vontech (Sarajevo), D-Tech (Zenica), Alen Fazlagić ( Sarajevo) i mnoga druga imena.
Posebne zasluge ekipi StereoSektor-a iz lukavca, koji su dali dodatni vjetar u leđa ovom festivalu.
Pozivamo Vas na Promo Party MDF-a, 29.04.2016. sa početkom u 21:00, na kojem će nastupiti Abrash, Adnan Jakubović, Aid Vehabovic, Incept i Davor Gvozden.
Nakon toga, 07.05.2016 putujemo u Banoviće, Klub Styxx, a potom u Lukavac 14.05. 2016, event MDF @ ElektriČni Podrum, event na kome će elektronska scena BiH i regiona dati sve od sebe, event na koji ni jedan posjetilac neće biti ravnodušan. Zatim slijedi Brčko, Sarajevo, Zenica, Mostar i Neum. Sve informacije možete potražiti na našoj oficialnoj FB stranici https://www.facebook.com/mdfestbih/
 
 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.