x

Muškarci obratite pažnju: Evo kako da zavedete iskusnu damu!

Nema muškarca koji u nekom trenutku svoje mladosti nije fantazirao o avanturi sa starijom ženom.

Veza muškarca sa nekoliko godina, ili čak decenija, starijom partnerkom više nije tabu, a ako vam se sviđaju iskusnije dame, evo nekoliko trikova da ih osvojite.

 

Budite svoji i nemojte da glumite da biste je impresionirali. Vjerovatno je privlači vaša mladost, spontanost, otvorenost, pa se ne trudite da je impresionirate pameću i mudrostima. Sve je ona to već čula i vidjela, zato zadržite svjež, gotovo naivan pogled na svijet.

 

To ne znači da treba da budete nesigurni, jer ma koliko godina da ima, žena želi samouvjerenog partnera koji zna koliko vrijedi i ne plaši se da izrazi svoj stav. Odlučnost u kombinaciji sa mladošću će je razoružati. Ali, pazite da ne pretjerate. Ako ne znate ništa o određenoj temi, ne upuštajte se u raspravu.

 

Zapamtite, upoznala je već dovoljno ljudi da umije da razdvoji lažno od pravog samopouzdanja. Takođe, nemojte joj laskati, ali komplimenti su važni i poželjni. Ne igrajte klinačke igrice sa njom, ako ste rekli da ćete je pozvati, to i uradite. Budete li čekali nekoliko dana kako biste joj ``udarali čežnju``, završićete u korpi za ``otpatke``. Jer, ona zna šta hoće, a to sigurno nije gubljenje vremena sa nekim balavcem.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.