x

Muškarci ovo uopšte ne primjećuju na ženama!

Ljubav je slijepa u nekim stvarima doslovno. Naime, koliko god voljeli svoje bolje polovice, muškarci jednostavno neke stvari nikada neće primijetiti.

Radi se o sitnim detaljima koje žene uočavaju, no muškarci na njih ne obraćaju pažnju.

Teško da će muškarac primijetiti da je plava košulja od neki dan različita od one koju imate danas. Vjerojatno neće primijetiti ni ove stvari.

 

Novu torbu

Nemojte se ljutiti ako očekujete kompliment za dizajnersku torbu koju ste si napokon priuštili nakon mjeseci štednje, a on je nije ni primijetio. Što se većine muškaraca tiče, sve su torbe iste. Ozbiljno.

 

Depilirane noge

Ako ne izađete pred njega s dlakama starim nekoliko mjeseci, male razlike u svježe depiliranim nogama i onima na kojima ima malo dlačica muškarac definitivno neće uočiti.

 

Nemate make-up

Iako većina žene neće povjerovati muškarci ne vide razliku između potpunog make-upa i nikakvog make-upa. Njima to jednostavno nije bitno i ne gledaju detalje, već cjelokupnu sliku.

 

Nove cipele

Vjerovali ili ne, većina muškaraca neće spuštati pogled ispod koljena.

 

Celulit

Svatko je najkritičniji upravo prema samom sebi. A što se celulita tiče, žene će pronaći sto mana i neestetskih rupica na sebi. Muškarci to pak uopće ne primjećuju.

 

Novu frizuru

Ako niste obrijali glavu ili napravili neku jako drastičnu ponudu, muškarci definitivno neće uočiti da ste skratili kosu nekoliko centimetara.

 

Nove pramenove

Žuti pramenovi ili oni koji više idu na bijelo odnosno sivo. 'Molim, o čemu mi pričamo' vjerojatno bi bila reakcija svakog muškarca. Pramenovi malo svjetliji ili tamniji od vaše kose nisu nešto što će muškarac komplimentirati, jer to jednostavno ne vidi.

 

Nove naočale

Zar nisu sve naočale iste?

 

Novu nijansu ruža za usne

Muškarci su, barem u većini slučajeva čuli za crveni ruž. Druge boje i još nijanse? Nema šanse da primijete kako ste investirali u ruž par nijansi svjetliji od onog koji ste imali.

 

Nove traperice

Većina muškarac teško uočava razlike i između svojih traperica, a kamoli vaših.

 

Izvor: 24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.