x

Muškarci u braku potajno žale za ovim!

Svi se ponekad s nostalgijom prisjećamo dana kad smo bili singl i slobodni i baš svima nedostaju neki mali rituali koje smo izgubili sudbonosnim da.

Baš poput žena, i muškarcima nedostaju neke sitnice iz singl dana.

 

Da ne moraju objašnjavati svaki trošak

Žele potrošiti na skupocjeni strip ili vintage mini auto na eBayju. Ljepša polovica mu vjerojatno neće odmah čestitati. Vrlo vjerojatnije će mu napomenuti da štede za godišnji odmor. Iako kućni budžet ne treba raspršiti na hobije, ponekad si svatko treba priuštiti mala sitna zadovoljstva bez podsjećanja na važne obiteljske troškove i klimav budžet. 

 

Odlazak na samo jedan set obiteljskih događanja

Kada se obiteljske obveze poduplaju, nitko nije baš presretan. Čavrljanje sa starom tetom, tapšanja po ramenu, uvijek ista pitanja, sve to zahtijeva dodatnu dozu strpljenja. Kako biste stres sveli na minimum, obiteljske posjete i planove dogovarajte zajedno. 

 

Izgledati modno neopterećeno 

Vjerojatno nema žene koja suprugu nije dala modnu sugestiju. I to je skroz OK. Ona ima svoje mišljenje i može ga slobodno reći. No ponekad mu nedostaje ona mladenačka modna neopterećenost i slaganje otkačenih kombinacija baš i potpuno kako on želi. 

 

Opuštenost samačkog života

U solo danima, kada su ostavljali nered po kući, jeli čips u poluležećem položaju na kauču, ostavljali čarape na sredini spavaće sobe, nisu dobili onaj prijekoran pogled koji se čudi neurednu ponašanju.

 

Imati cijeli krevet za sebe. Divota

To nema veze s ljubavlju, to ima veze s potpunim okupiranjem prostranog kreveta. Obožavali su i luksuz hrkanja bez svakodnevnog gurkanja i moljakanja da prestanu. 

 

Dani kada nisu trebali podijeliti stresan dan i opet pričati o osjećajima

Muškarci kada su pod stresom obično imaju potrebu neko vrijeme sjediti u miru. Nedostaje im tišina i vrijeme samo za sebe. Vrijeme kada nisu trebali po nekoliko puta pretresati svoje osjećaje i o njima razgovarati. 

 

Njihova mama i njezina bezuvjetna ljubav 

Ovo je super jer potvrđuje da supruga nije preuzela ulogu mame. No ponekad im nedostaje zaštićenost i ljubav koju im ona bez rezerve i bezuvjetno pruža. 

 

Donošenje malih odluka

Muškarci u braku obično vole ženama prepuštati odluke oko malih stvari, odabira lustera, boje zidova, dekoracije, filmova. No neće priznati da im nedostaje ta sloboda kada su odlučivali o svemu. 

 

Otvoreno odmjeravanje drugih žena 

Muškarci su vizualna bića i teško mogu odoljeti da odmjere zgodnu ženu. I iako će u braku krišom raditi upravo to, nedostaje im vrijeme kada su mogli bez grižnje savjesti odmjeriti zgodnu susjedu.

 

Izvor: tportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.