x

Muž Ane Kokić ponovo sa kćerkom Vesne Zmijanac?!

Poznata pjevačica Nikolija Jovanović tvrdila je da ne poznaje lično vaterpolistu Nikolu Rađena kada su mediji pisali da su viđeni u jednom gej klubu, ali proteklog vikenda ispostavilo se da to baš i ne odgovara istini.

Kako saznajemo, sportista i kćerka Vesne Zmijanac sreli su se u klubu „Inbox“, gdje su se srdačno pozdravili i popričali i tako podgrijali spekulacije o njihovom navodnom tajnom viđanju.

- Nikolija je bila sa svojim društvom, a Nikola je došao sa svojim, da bi u jednom momentu vidio Jovanovićevu i prišao je bez razmišljanja da se pozdravi. Poljubili su se u obraz i nekoliko minuta su pričali, a o čemu, znaju samo oni. Njih dvoje se nisu vidjeli ni čuli od momenta kada su mediji objavili da su se njih dvoje ljubili u jednom gej klubu. Tada je nastao problem i u Rađenovom braku, pa su Nikolija i on riješili da se ne čuju neko vrijeme. Nikola je taj koji je načinio prvi korak, jer da on nije prišao Nikoliji, ona se njemu svakako ne bi javila kako ne bi opet podgrijavala priče - priča nam dobro obaviješteni izvor sa lica mjesta.

Podsjećamo da su se pjevačica i vaterpolista prije nekoliko mjeseci grlili i ljubili naočigled svih koji su se našli u klubu, da bi kasnije to demantovali, pa je Jovanovićeva rekla da muža Ane Kokić čak i ne poznaje.

- Čim se pojavim u nekom beogradskom klubu gdje su i druge poznate ličnosti, odmah me okrive i postajem žrtva bez razloga. Ovo nije prvi put. Isto je bilo i za Milana Stankovića i Radmilu Manojlović! Ne znam šta da radim? Da li da se smijem ovakvim stvarima? Milana Stankovića poznajem, a ovoga i ne poznajem - izjavila je tada kćerka Vesne Zmijanac.

Kako bismo čuli komentare povodom ovih saznanja, pozvali smo Nikolu i Nikoliju, ali nam se nisu javili do zaključenja broja.

Izvor:Alo.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.