x

NA BADNJE VEČE NAM JE PRIZNAO SVE: Baka Darka Lazića otkrila pravu istinu! Njegova majka na lijekovima, ne smije da izađe na ulicu!

Estradni par Darko Lazić i Ana Sević su se razveli, a na površinu su isplivale mnoge stvari koje nisu bile poznate javnosti. Sve to i njihove porodice mnogo teško podnose. Naime, već duže vrijeme se govorilo o njihovom razvodu, a kao razlog toga navođene su prevare, a onda su afere počele da se nižu.

Kurir je ekskluzivno objavio snimak na kom se vidi kako Darko šmrče bijeli prah a onda isti utrljava u desni. Zatim su slijedili razlupani automobili, a onda je kao bomba odjeknula vijest da su se Darko i Ana razveli i to prije dva mjeseca.

 

Cijela ova situacija potresla je Darkovu porodicu.

 

``Teško im je kao svakom roditelju kada vide da im dijete pati. Eto, od Badnje večeri, kada nam je rekao da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugog, mi mira nemamo. Neka sve ide njoj na obraz, a budite sigurni da joj niko od nas nikada ružnu riječ nije rekao. Kao svoje dijete su je prihvatali i poštovali, i nikada im se nisu miješali u brak. Pa zar sada Branka treba da pije bromazepame zbog nje? Eto, otkako se ovo desilo, žena nema mira, ni na ulicu ne može izađe. Pa kako će? Zar tako da joj vrati? Ma, ne znate vi kakva je to žena-borac, vedra, nasmijana, sposobna. A, sada….Ali, neka, ima boga…. Najviše mi je žao moga Darka, jer je dobar kao hljeb``, rekla je Darkova baka Mikla sa suzama u očima.

 

Kako će se situacija dalje odvijati i ko je kriv za bračni krah ovog estradnog para, ostaje nam da vidimo.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.