x

NA FEJSBUK JE ZBOG OVOGA BIJESAN CIJELI SVIJET: I vas ovo nije zaobišlo, da li ste ogorčeni?

Ukidanjem mogućnosti dopisivanja u okviru Fejsbuk aplikacije, IT gigant je razbijesnio mnoge korisnike. Fejsbuk mesindžer, kao ponuđena alternativa, pod ovim okolnostima je postao najskidanija aplikacija u prodavnici (App Store), ali je ujedno, sa samo jednom zvjezdicom, dospio i među najslabije ocijenjene.

Ranije verzije ove aplikacije, koja je stara više od tri godine, među korsnicima su uglavnom dobro primljene, i u prosjeku su dobijale ocjenu četiri. Trenutna je, međutim, u gotovo svim zemljama u prosjeku ocijenjena sa jednom ili maksimalno dvije zvjezdice.

 

Gnjev i na ``plej storu``

 

Na Android ``plej storu`` Fejbuk mesindžer se, sa četiri zvjezdice, i dalje visoko kotira. Međutim, za razliku od Eplove prodavnice, ovdje se ne računa samo ocjena najnovije verzije, već prosjek svih prethodnih, pa o kvalitetu proizvoda više svjedoče komentari, koji su u poslednje vreme mahom negativni.

 

Fejsbuk je ``popularan`` po tome što korisnici rijetko koju promjenu prihvate objeručke, ali je ova izazvala najveću buru do sad. Dok imaju primjedbe na sve, od loših performansi Mesindžera, do ugrožavanja privatnosti, najviše im smeta činjenica da su prisiljeni da ga koriste. 

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.