x

NABILDAO SE: Fikret Hodžić kakvog još niste vidjeli!

Od momenta izdavanja knjige ``...i ja sam iz Srebenice`` u životu bh. voditelja Fikreta Hodžića izdešavalo se dosta lijepih stvari. Zasluženo, moramo dodati. Skroman, vedar, uvijek spreman pomoći i olakšati drugim, Fikret je osvojio srca svih Bosanaca i Hercegovaca. 

Knjiga Fikreta Hodžića je među najprodavanijim u BiH, a čitaju je razne starosne dobi. I svi su oduševljeni. Fikret se nakon uspješne promocije knjige u Norveškoj, zaputio u Istanbul, gdje je vršio pregovore oko izdavanja iste, ali na turskom jeziku. Veoma je moguće da će se knjiga ``...i ja sam iz Srebrenice`` u Turskoj raditi na tačno milion primjeraka, što je svakako ogroman tiraž. 

 

Dakle, Fikretu posao ide i više nego odlično, baš kao i privatni život. Zajedno sa svojom suprugom uživa u ulozi roditelja, a kćerkica mu je dodatan motiv da ide naprijed. Voditelj još uvijek nije pokazao kako kćerka izgleda, a takođe su rijetko fotografije sa suprugom. Naravno, sve to jer želi sačuvati svoju privatnost, no Fikretovih fotografija ne manjka.

 

Nedavno se pohvalio fotografijom koja je nastala tokom obiteljskog roštilja, a ono što se da zaključiti jeste da je voditelj našao vremena za teretanu i vježbe. Tako je veoma jvidljivo kako se Fikret nabildao, pa stoga spremno može otići na neku od plaža.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.