x

NAGAĐANJIMA JE DOŠAO KRAJ: Nikola Rađen otkrio da ga je Ana Kokić...

Život u grčkoj prijestonici tridesetogodišnjem vaterpolisti Olimpijakosa Nikoli Rađenu toliko prija da je u međuvremenu, u dogovoru sa suprugom Anom, odlučio da djecu preseli na novu adresu. Naime, kako se bliži polazak u prvi razred njihovoj starijoj kćerki Nini, sve su bliži odluci da joj omoguće školovanje u Atini.

“Planiramo da upišemo Ninu u internacionalnu školu u Atini, dok ćemo Teu premjestiti u tamošnji vrtić. Smatramo da je to dobra odluka jer smo u posljednje vrijeme porodično usredsređeni na grčku prijestonicu i zaista uživamo. Na upis u internacionalnu školu odlučili smo se da bi, u slučaju promjene mog poslovnog angažmana, djeca mogla da nastave školovanje po istom programu koji su započeli”, kaže na početku razgovora za „Hello!“ markantni sportista kome u braku napokon cvjetaju ruže.

 

Svakodnevnica, svakako, nije sazdana samo od lijepih stvari, pa je svaka veza na pravom ispitu tek kad dođu teški dani.

 

“Ana mi je bila najveća podrška kada mi je nedavno preminuo tata. Njene riječi utjehe danima su mi odzvanjale u mislima i uspjela je da mi pomogne da se, poslije bolnog gubitka, brzo vratim svakodnevnim aktivnostima.

 

Kao što sam i otkrio za magazin Hello!, tata je iznenada pao pošto je osjetio bol u grudima i preminuo je 1. januara usljed srčanih tegoba. Sahranjen je 4. januara u Somboru, tačno na pedeset četvrti rođendan”, objašnjava Rađen, s kojim tuguju i njegov sedam godina mlađi brat Nemanja Rađen, kao i majka Ljiljana.

 

Mjesec i po dana poslije očeve sahrane, Rađen je ponovo doputovao u Srbiju sa suprugom i kćerkama na Dan zaljubljenih.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.