x

NAJBOLJI IDU S NAJBOLJIMA: Mladi i šarmantni Edi Herc ``rame uz rame`` sa Anom Nikolić na koncertu godine 4. aprila u Domu mladih!

Mladić koji je svojim singlom osvojio bh. estradu i postigao što mnogi ne uspijevaju cijelim albumom, mladi i šarmantni Sarajlija Edi Herc laganim koracima niže sve bolje rezultate. I pored toga što je svoj prvi singl ``Mahalom`` radio pod ``palicom`` Eldina Huseinbegovića, pred Edijem je novi zadatak - kako ``osvojiti`` Anu Nikolić? O čemu se zapravo radi?

Kao što je poznato, regionalna muzička zvijezda Ana Nikolić će 4. aprila održati solistički koncert u sarajevskom Domu mladih. Također, Sarajlijama je za tu noć najavljen i specijalni gost, a s obzirom da je Ana jedna od najvećih muzičkih zvijezda, organizatori su se potrudili da za ovakav događaj obezbijede već jako dobro poznato lice sarajevskoj publici - Edija Herca. 

 

Nastup Edija Herca, jednog od najmlađih i najperspektivnijih pjevača kod nas ne treba da predstavlja iznenađenje, jer je njegov prvi singl ``Mahalom`` izazvao lavinu oduševljenja. Eldin Huseinbegović - majstor svog zanata, poznat je kao osoba koja radi sa isključivo talentovanim ljudima, pa na godine i specifičan vokal mladog Edija nije uspio ostati ravnodušan, te s ponosom potpisuje muziku i tekst ovog hita. 

 

No, tu nije kraj. Edi Herc sada ima priliku da svojim talentom ``osvoji`` i Anu Nikolić. Pjevačicin koncert koji je najavljen za 4. april u Domu mladih svakako će biti uzbudljiv, a Edi Herc će se potruditi i u cijelu priču unijeti dodatnu čaroliju, te na oko 3 500 posjetitelja, koliko ih se očekuje tu noć, prenijeti pozitivnu energiju. Kako je njegova pjesma ``Mahalom`` već oživjela u Sarajevu, ne sumnjamo da će atmosfera biti na zavidnom nivou, a naravno ekipa Ekskluzive će se naći na licu mjesta, te vas dodatno obavijestiti o tome kako je na Edija reagovala fatalna Ana Nikolić. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.