x

NAJBOLJI PRAVNIK MEĐU PJEVAČIMA: Bh. pjevač Tarik Stambolić upriličio gala promociju o kojoj priča cijela Ilidža!

U srijedu, 19. novembra zahvaljujući dobrom domaćinu, sve popularnijem bh. pjevaču bilo je uistinu veselo. Naime, vokalni solista i pobjednik prestižnog Festivala narodne muzike ``Ilidža 2013.`` Tarik Stambolić je u Hotelu Terme na Ilidži upriličio gala promociju kojoj je prisustvovalo preko 300 zvanica, među kojima su se našli ljudi iz političkog, poslovnog, glumačkog i estradnog života. 

Razloga za ovo slavlje je itekako bilo. Naime, Tarik je snimio spot za pobjedničku pjesmu Ilidžanskog festivala pod nazivom ``Azra``, a ujedno je novom pjesmom ``Da mi je opet 22`` najavio svoj album.

 

Također, ono najvažnije - Stambolić je ovo slavlje upriličio zbog toga što je diplomirao na Pravnom fakultetu. Tako je postao najbolji pravnik među pjevačima, a i pjevač među pravnicima.

 

Na ovoj, uistinu ekskluzivnoj promociji gostima su se obratili Enver Šadinlija, koji je vodio program, poznati glumac Adnan Hasković - Tarikov drug iz djetinjstva, jedan od najboljih i najpoznatijih autora u Srbiji Saša Dragić, načelnik opštine Ilidža Senaid Memić i naravno sam slavljenik Tarik Stambolić.

 

Brojni gosti nisu krili oduševljenje na račun dobre organizacije i sjajnog domaćina, tako da je ova noć bila u znaku radosti i emocija, a i sam Tarik je za Ekskluziva.ba portal kratko i jasno opisao ovo slavlje: ``Neke stvari se ne mogu iskazati riječima``. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.