x

NAJNOVIJE TEORIJE O UBISTVU PJEVAČICE - ADVOKAT PORODICE KRSMANOVIĆ TVRDI: Više ljudi je ubilo Jelenu Marjanović!

Advokat Nebojša Milosavljević tvrdi da je ubistvo pjevačice Jelene Marjanović organizovan zločin za koji je odgovorna veća grupa ljudi, dok nekadašnji operativac Državne bezbijednosti Božidar Spasić smatra da „neko suštinski sabotira čitav slučaj“.

Oni su ove tvrdnje iznijeli gostujući na TV Hepi, gdje su govorili o maratonskoj istrazi najmisterioznijeg zločina koji se posljednjih decenija dogodio u prijestonici. Beogradski advokat Milosavljević, koji je jedno vrijeme bio zastupnik rođaka ubijene pjevačice iz porodice Krsmanović, a koji u istražnom postupku nisu uspjeli da dobiju status oštećenih, vjeruje da će se ovim slučajem jednog dana baviti Tužilaštvo za organizovani kriminal i Specijalni sud.

 

Sabotaža slučaja

 

- Po načinu izvršenja, ovo je naručeno i organizovano ubistvo u koje je uključena veća grupa ljudi. Ako se ikad bude sudilo ubicama, to će biti u zgradi Specijalnog suda, jer je ovo organizovan kriminal. Nisam siguran da li porodica zna ili ne zna o čemu je tu zapravo riječ, ali je činjenica da ovde ima mnogo učesnika i mnogo njih zna istinu - kazao je Milosavljević u emisiji.

 

Govoreći o daljem toku istrage protiv Marjanovića i naloga za vještačenje telefona, Božidar Spasić ocjenjuje kao najbolji pokazatelj koliko malo dokaza imaju istražni organi.

 

- Kada sud naloži vještačenje telefona, to samo znači da nema i ne zna ništa. Ovdje neko suštinski sabotira čitav slučaj. Da li je moguće da neko u državi može da bude toliko jak da zločin toliko razdvodnjava? Na taj način se samo pokazuje slabost policije, koju su u istrazi davno pretekli novinari - kazao je Božidar Spasić.

 

On je napomenuo da je od početka istrage nekoliko puta predlagao da se, uprkos svemu, porodica Marjanović - ne dira.

 

Nešto se krije

 

- Samo na taj način je neko unutra porodice mogao da pukne. Ovako, čim su uhapsili Zorana, samo su stvorili kontraefekat. U ovom zločinu i istrazi se neko prikriva - veruje Spasić.

 

Podsjetimo, Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, a njen leš pronađen je sutradan na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Policija je u septembru uhapsila njenog supruga Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio zločin i on se od tada nalazi u pritvoru.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.