NAJVEĆI ZABAVNI CYBER PARK U EVROPI OD 15. DO 24. DECEMBRA U BEOGRADU!

24.12.2017 13:00
najveci-zabavni-cyber-park-u-evropi-od-15-do-24-decembra-u-beogradu-main

15.-24.12.2017. / 15:00
HALA 4 BEOGRADSKOG SAJMA

 

Najveći zabavni Cyber-Park u Evropi ove godine održaće se u okviru Beogradske zime u hali 4 Beogradskog sajma od 15. do 24. decembra. Svi pasionirani ljubitelji novih tehnologija, oni koji vole da uče kroz igru, pozitivni radoznalci koji uživaju u čarima savremenog doba, uvijek za korak ispred svog vremena, svi oni koji žele da zakorače u budućnost – imaće ove zime priliku da se pridruže tehnološkoj revoluciji i iskuse virtuelnu realnost.

Future Park pružiće posjetiocima jedinstvenu šansu da vide i nauče nove stvari, da navijaju za internacionalne timove na gejming turniru, da iskuse 3D experience aktivacije, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe.

 

Gosti Future Parka biće YouTube zvijezde koje već imaju milione fanova, čiji su YouTube snimci pregledani preko 600 miliona puta, a koje javnost nestrpljivo očekuje da bolje upozna. Ovaj događaj pružiće mnogima šansu i da se povežu sa IT industrijom, njenim izazovima i velikim projektima koji tek dolaze u Srbiju.

 

Lista All star učesnika je sastavljena:  Muđa i Ćalezvezde Youtube čiji pregledi prelaze milijarde, odlična zabava očekuje vas uz Full Burazere kao i SerbianGamesBL zajedno sa Yaserstainom i naravno Stuberi. Dio Cyber-Parka biće i dame bez čijih blogava devojke u Srbiji ne mogu zamisliti svoj dan. Muzičke zvijezde svojim nastupima pokazaće zbog čega se danima čeka u redu za karte za njihove koncerte i šta je muzika budućnosti.

 

Nagradni fond: 4000$
Broj timova: 8 / PC (Poljska) GameAgents (Mađarska) SEAL (Poljska) eXtatus (Slovacka) Locastic (Hrvatska) Dynamo Brest (Belorusija) Squared (Srbija) KlikTech (Slovenija)

 

Timovi: Mortal Kombat (Bugarska) GameAgents (Madjarska) SEAL (Poljska) eXtatus (Slovacka) Locastic (Hrvatska) RESISTANCE (Srbija) Squared (Srbija) KlikTech (Slovenija)

 

Grupe će biti sastavljene od 4 tima, sa sistemom igranja GSL. Svi mečevi će biti strimovani na Twitch platformi uz studijsku produkciju. Spektakularno otvaranje održaće se 15. decembra u 15 časova. Pripremite se da ove zime, tokom deset nezaboravnih dana bogatog programa, iskusite budućnost u jedinom Future Parku u Evropi.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.