x

NAKON SKANDALA SA PSOM: Progovorila Zorica Marković!

Zorica Marković u suzama poručuje da nije kriva za zlostavljanje psa koji je u dvorištu njene kafane pronađen bez hrane, vode i skloništa, zavezan na ledu.

- Sa sela sam i držim domaće, ali i divlje životinje. Cijelog života imam mačke, psa, kornjače i svi imaju uslove kao svaki član moje porodice. Moj pas spava u mom krevetu! Osudili su me kao najvećeg zločinca, a pas nije moj. Iznajmljujem taj restoran i radim samo noću. Tog psa sam vidjela prije dve godine, kad sam potpisala ugovor. Znam da su ga svi pazili - tvrdi Zorica.

 

Priznaje da gosti izbjegavaju da dođu u kafanu otkad je javnost saznala za psa.

 

- Smanjio mi se posao, a od njega živi 25 ljudi sa svojim porodicama. Linčuju me i pakuju mi priču oni koji glume humaniste da bi mi srozali posao. Imala sam probleme, bila je policija, a čovjek ništa loše nije uradio, samo je premjestio psa u dvorište kad su pukle cijevi, htio je da ga spasi. Da ne volim životinje, ovo me ne bi povrijedilo. Ovo je hajka na mene, kao da sam ubila čovjeka! - pravda se Markovićeva.

 

Vlasnik psa
ZORICA NIŠTA NIJE KRIVA

 

- Zorica nema nikakve veze s tim, pas je moj. U dvorištu je zbog lošeg vremena, puklija je cijev i ja sam ga premjestio. Bio sam u kontaktu s veterinarom zbog tumora koji ima. Pas je star 10 godina, zove se Tara. Ne bi bio živ da je zlostavljan, normalno je da bude vezan. Ne razumijem zašto se tolika fama digla, ker nije gladan, a ni žedan. Potresao sam se jer volim svog psa, a oni su ušli na privatan posjed, odveli mi kuče, i zato ću morati da ih tužim - kaže Branislav Mladenović.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.