x

NAKON ŠTO JE OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM: Pjevačica Goca Božinovska donijela dramatičnu odluku!

Pjevačica Goca Božinovska, kojoj je prekjuče zaplijenjen stan u centru Beograda vrijedan oko 100.000 eura, kaže za „Alo!” da je žrtva bankarske prevare i poručuje da će se svim silama boriti za svoju skupu nekretninu.

- Ako treba, radije ću da ga zapalim nego da ga dam tim prevarantima iz banke! Taj stan sam kupila 2007. i u njemu su živjela moja djeca, a vodi se na ime mog sina Mirka. Pošto je on imao drugu adresu, nije ni dobijao pozive od suda, pa su bez nas donijeli presudu da nam oduzmu stan - ogorčeno kaže Goca.

 

Ona ističe da su papiri bili „čisti” prilikom kupovine od investitora, a da je tek 2011. saznala da banka hoće da joj oduzme stan u ulici Kraljice Natalije i da je tada otišla u sud.

 

- Sve je išlo glatko i bez problema i ništa nije bilo sumnjivo u dokumentaciji. Pare za stan sam donijela sa knjižice iz Njemačke i platila sam investitoru. Tog investitora nisam čula posljednjih pet-šest godina i nije mi sada dostupan. Ne krivim ni njega jer smatram da su i njega prevarili u banci, pošto hoće da mu oduzmu 1.500 kvadrata stambenog i poslovnog prostora - navodi Goca, koja sada ne može da uđe u zapečaćeni stan ni da uzme svoje stvari.

 

Kako “Alo!” saznaje, investitor B. P. je zgradu počeo da gradi 2000. godine, a onda je tokom gradnje uzeo kredit od 600.000 eura u jednoj beogradskoj banci.

 

- Međutim, to nije rekao kupcima stanova, što mu zamjeramo, a banka sada hoće da iseli osam stanara, među kojima ima i uglednih ljudi. Ne možemo reći da je B. P. krivac jer je i on žrtva banke. Kredit mu je sa kamatom narastao na 900.000 eura, a ta banka hoće sada da mu uzme stanove i lokale vrijedne tri miliona eura, iako mu je već oduzela stan i plac u drugom dijelu grada. Hoće tri puta da mu plijene imovinu! - kaže jedan od upućenih stanara zgrade.

 

Naš sagovornik kaže da je investitor sada bolestan i da se nalazi na liječenju u jednoj banji.

 

- Išli smo kod njega, ali on je sada star i bolestan i ne može ništa da nam pomogne jer se bori za život. Ostaje nam da se sudimo kao i do sada, a Goca je nagrabusila jer nije primala pozive - dodaje naš izvor. On navodi je cijeloj priči kumovao i izvijesni Kanđanin B. B. iz banke, koji im je stalno prijetio iseljenjem.

 

- Stalno im je govorio: „Ovo je moja zgrada! Ja vas izbaciti!” - priča stanar zgrade.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.