x

NAKON ŠTO JOJ JE NAPAO KĆERKU Oglasila se majka kraljice silikona: Dabogda se Kristijanu...

Nakon incidenta koji se dogodio na imanju u Lisoviću, kada je Kristijan Golubović pokušao fizički da se obračuna sa starletom Tijanom Đuričić, njena majka Zagorka tvrdi da će pravdu potražiti na sudu. Naime, kako je za Alo! ispričala, ono što je žestok momak uradio ravno je pokušaju ubistva.

- To što je on učinio nije šou program i igranje, on je pokušao da je ubije i za to će odgovarati pred sudom. Nasilje nad ženom ne treba da prođe nekaženjeno. Je l’ ja kao majka sada treba da razmišljam da će je ubiti u sljedećem napadu svoje histerije ili će nešto drugo uraditi? Hoću da mu se da do znanja da mu je ovo posljednji pokušaj zlostavljanja moje kćerke. Vrlo sam zabrinuta za bezbijednost svog djeteta dok je na imanju i ne želim da se tamo neki sa njom igra - priča potresnim glasom majka Đuričićeve.

 

Kako kaže, ona želi da se njegovoj porodici vrati sve ono što je uradio njenoj mezimici i smatra da je Golubović samo loša kopija američkog gangstera Al Kaponea. 

 

- Čovjek koji govori loše o majci i sestri priča, prije svega, loše o sebi, pri tome, Tijani psuje sve najmilije. Sam je sebe ukaljao i pokazao kakav je i šta je. Sve što radi mojoj kćerki neka se vrati njegovoj djeci u većoj meri. Bolje bi mu bilo da razmisli kako da zaradi kapital i novac za svoju djecu da mu poslije ne bi lupali čvrge, pa da se ponovo zbog svojih djela vrati u zatvor. Njegov život je neuspjela kopija Al Kaponea, i to loša, kojoj se svi smiju - ističe Zagorka, i dodaje da je Kristijan njenoj kćerki pokazivao provokativne fotografije sebe i svoje supruge Ivane.

 

- Tijanu je napao zato što zna dosta o njemu. Kada je on počeo da je proziva, ona mu je odgovorila da se prisjeti kada joj je na telefonu pokazivao fotografije gole žene Ivane. To dokazuje u kakvim su odonosima bili kada je on bio u stanju da pokazuje njihove fotografije u takvom izdanju - objašnjava Tijanina majka.

 

Ona dodaje i kako je sramotno što se nijedna ukućanka dosad nikada nije suprotstavila Kristijanu, kao i da mu se sve udvaraju.

 

- Sramota je što nijedna ukućanka, kada je napada, ne smije da se odbrani i da mu odgovori ono što treba. Sve ćute i trpe njegovo bezobrazno ponašanje i zlostavljanje, još se kasnije zaljubljuju u njega - završila je Zagorka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.