x

NAKON VIJESTI DA NAPUŠTA GRAND I DA SE SELI IZ SRBIJE: Oglasio se Saša Popović!

Povodom natpisa pojedinih medija da će se Saša Popović povući sa javne scene, da više neće biti na čelu „Grand produkicije“, kao i vođa najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, te da će se s porodicom odseliti iz Beograda,  press služba Grand produkcija demantuje ove navode.  S tim u vezi, oglasio se i Saša Popović, koji je izjavio sljedeće:  

- ``Činjenica je da ’Grand produkcija’ proizvodi najbolje i najgledanije emisije, pa sam samim tim navikao da pred svaku novu sezonu čitam senzacionalne vijesti o sebi. Ipak, riječ je o netačnim informacijama. Nemam namjeru da se povlačim iz posla, koji volim, naprotiv! Oran sam i spreman za nove projekte, pun sam elana i već me uhvatilla poslovna groznica.

 

Ne samo da smo za ovu sezonu spremili fantastične projekte, već u našem media planu imamo ideje i za narednih pet godina. O gledanosti,  koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati visok nivo profesionalnosti.

 

S druge strane, neosporni kvlitet koji imamo, podići ćemo nanajviši produktivni nivo i time još vise obradovati našu vjernu publiku.  ‘Grand produkcija’ nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet  i tako ć ebiti i u narednom periodu, jer nemam namjeru da se povlačim i to u narednih deset godina.

 

Takođe, nikada nisam ni pomislio da napustim Beograd, niti da mijenjam svoj način života. Opatija je divan grad, u kome takođe imam mnogo prijatelja, volim da se odmaram tamo , ali dom moje porodice i mene je u Beogradu``, objasio je direktor najmoćnije produkcije na Balkanu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.