x

NAPOKON OTKRIVENA ISTINA: Majka Mace Diskrecije priznala da je ona...

Iako nije odnijela pobjedu u rijalitiju „Parovi“, Maca Diskrecija je dobro zaradila jer joj je produkcija zbog nemaštine koja je prati od djetinjstva dodijelila utješnu nagradu od 10.000 eura.

Senada Nurkić je u nekoliko navrata u luksuznoj vili u Zemunu ukućanima pričala da je siroče i da je imala veoma teško djetinjstvo. Iako je starletina tužna životna priča navela Aleksandra Požgaja da joj preko prijatelja obezbijedi novu garderobu, ima i onih koji su njeno ponašanje oštro osudili. Tijana Ajfon i Gastoz su je često napadali da laže da joj je majka invalid, na šta im je Maca odgovorila da ne treba da pričaju o nečemu o čemu ne znaju detalje. Nakon što je napustila rijaliti, Maca je za Stars otkrila da je majka htjela da je ostavi u domu za nezbrinutu djecu.

 

- Pošto me otac nije prihvatio, majka je htjela da me da u dom. Nije imala novca da me podiže. Kad je shvatila da nemamo od čega da živimo, donijela je odluku da je to najbolje rješenje. Jednog dana je odlučila da me ostavi na klupi u parku, ali na kraju nije imala srca za to - ispričala nam je Maca i dodala:

 

- Mama je zarađivala konobarisanjem po svijetu, ali nikada taj novac nije donosila kući, niti je zarađivala za mene, sve sam sebi obezbijedila pjevanjem. Nikada nije bila tu za mene, pa me je baka odhranila. Majka me nikad nije voljela - sa suzama je ispričala Maca.

 

Pozvali smo Senadinu majku Enesu Hodžić, koja je demantovala kćerkinu priču:

 

- Nije tačno da sam htjela da je dam u dom, jer da je tako, uradila bih to još kad je bila beba. Ja jesam radila kao konobarica, ali nikada u inostranstvu. Sav novac koji sam zarađivala dala sam njoj jer je oduvijek voljela skupe stvari.

 

Ona ne krije razočaranje što njena kćerka nije odnijela pobjedu u rijalitiju:

 

- Vjerujem da je Senada sve to ispričala kako bi se publika sažalila na nju. Žao mi je što nije pobijedila jer sam mislila da će tim novcem moći sebi da obezbijedi budućnost i da se skući.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.