x

NAPOKON ZAJEDNO: Saša Mratić, otac silovane djevojčice iz Despotovca napokon vidio svoju kćerku!

Poslije velike borbe Saše Mratića iz Aleksandrovca, Opština Žabari, upornosti i slanja pisma i mejlova Centru za socijalni rad sa zahtjevom da vidi svoju kćerku, trud i velika odlučnost se isplatila. 

Saša Mratić iz Aleksandrovca opština Žabari, otac djevojčice Sandra M. (14) iz sela Bukovac kod Despotovca koju je pet godina silovao očuh i koji je javno progovorio o zlostavljanju koje je Vladan Z. vršio nad njom od njene devete godine, napokon se sastao sa svojom kćerkom. Saša Mratić je u utorak 28. marta, prvi put vidio svoju ćerku u prostorijama Centra za socijalni rad u Despotovcu. 

 

Saša je za portal TPKNEWS rekao:

 

– Otisšo sam sa majkom, sestrom, zetom i sestričinom, pri susretu smo se zagrlili Sandra je plakala, kasnije u toku razgovora se smirila, većinom je bila nasmijana, dogovorili smo viđanja jednom mjesečno. Na kraju susreta smo se slikali i razmijenili brojeve – kazao je Saša. 

 

Protiv Vladana Zdravkovića iz Bukovca koji je zlostavljao svoju maloljetnu pastorku pet godina nastavlja se pritvor sa podignutom optužnicom za teži oblik silovanja, i čeka se suđenje. 

(tpknews.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.